Miért aggódnak így a szüleim?
Nem érzem jól magam a kortársaim között. Nem is nagyon barátkozom senkivel. Szüleimmel járok szórakozni, mondjuk oké, ők tényleg nagyon menők és mindig jó helyeokre visznek... Nem tudok beszélgetni/szórakozni a velem egykorúakkal. Semmi közös pontot nem találok bennük (zenei ízlés, öltözködés, világnézet, stb)..
Ez engem nem zavar, vannak barátaim, csak nem az én korosztályomból.
A szüleim viszont folyton azzal pszikálnak, hogy el kéne kezdenem normálisan viselkedni, diszkóba járni, rendes zenét hallgatni, összeszedni egy fiút... Szerintük túl sokat olvasok és tanulok (?), és nem élem az életet...
Miért aggódnak így, ha én jól érzem magam? Szerintetek ez jogos?
Hová visznek a menő szüleid?
Mert abból, amit leírtál nekem csak az lenne aggasztó, hogy a szüleiddel mész "menő" helyekre...
Hát apáék az egész várost ismerik, mindenhova van bejárásuk...
Ja és a menő alatt az itteni (Vajdaság) vándorszínházi előadásokat, versesteket, Depeche Mode partit meg koncert utáni bulikat apa valamelyik zenész társánál értem... Valószínűleg a menő szó nem azt takarja, amire mindenki gondol... :D Bocsi.
nem jogos, nekem is másmilyen világképem, meg eléggé sajátos ízlésem van, ami másoknak akár bizarr is lehet (hózentróger szoknyával, hegesztőszemüveg, zsebóra.... jehh :D), a zenei ízlésem meg... hát arról ne is beszéljünk :') Mondjuk én szeretek bulizni, van sok barátom, meg eddig többször is volt már valamiféle kapcsolatom, mert hát úgy hozta össze a jóisten, de diszkóba semmiképp se mennék. Az veszélyes, meg tele van mindenféle tróger arccal >< csakis házibuli... és azért összejönni valakivel, hogy legyen valakim?? Megint eléggé nagy hülyeség, csak akkor szabad bárkivel kapcsolatot létrehozni, ha tényleg szeretitek egymást, nem csak hogy "legyen".
De az olvasás meg a tanulás tényleg fontos :DD Igenis éled az életed :* <3
15/L (ha akarod rám írhatsz ;) )
Ha sokat olvasol és tanulsz, valószinűleg azért nem tudsz vegyülni azokkal akikkel vegyülni kéne, mert maga az a szó arra utal, hogy egy olyan társaság aminek kiszabott tualjdonságai vannak. Most csak hülyék.
Azért nem találsz velük közös nevezőt, mert nem a te szinteden állnak. EZ a normális. Ilyenkor a te szintedhez hasonló emberekkel próbálj barátkozni.
A szüleid szerint az a normális, hogy discoba jársz, meg "rendes" zenét hallgatsz?
Az a normális, amit annak tartasz.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!