Ti viseltek lovagláskor lovaglómellényt? Titeket zavar? A szüleim nagyon aggódnak. Linkelek képet. Az enyém hasonló. Szerintetek hasznos?
Hát én még eléggé kezdő vagyok és még ősszel leestem. ...rosszul -_- és így eltörött a felkarcsontom... (elég vékony csontozatú vagyok) a szüleim főleg ezért aggódnak, de a mellény nem védi a karom, szóval nem értem...
Fő a biztonság alapon még ez is belefér... ezentúl...
Védőmellényt nem, viszont gerincvédőt azt viselek lovaglás közben. Most vettem egy pár napja újat. Igazából mellényt indultam el vásárolni, de miután megpróbáltam rájöttem, hogy normálisan elég nehéz benne mozogni. Én csak pályán szoktam lovagolni (le lehet szólni, tereppel kapcsolatban rossz élményeim vannak...). Én eddig amikor estem sose a hátamra vagy előre sikerült.
Ha te tudsz benne mozogni, és nem kényelmetlen számodra, akkor hordjad nyugodtan. Nekem olyan érzés volt, mintha kalodába zártak volna. Amúgy meg ha kényelmetlen akkor tudnám ajánlani a stübben újfajta gerincvédőjét, ami hihetetlenül könnyű és elvileg jobban véd, mint a hagyományos "teknőspáncél". Gyárt ugyanilyet a Waldhausen is, csak a színe más, és persze az ára is feleannyi... Nekem is ilyen van, és nagyon kényelmes. Zakó alatt se látszik meg.
Természetesen hasznos, bár én jobban szeretem a sima gerincévdőt, ezerszer kényelmesebb a használata. Nekem ilyen van:
Én azon kevesek közé tartozom akik szeretik ezt hordani, bár eléggé meleg, de ugróedzéseken, és versenyeken mindig rajtam van. Esni még nem estem benne, de nagyon szeretem mert kicsit javít az ember tartásán, nem tud benne pl. begönyíteni :)
Hasznos:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!