Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők, mit szólnátok ha 15...

Szülők, mit szólnátok ha 15 éves lányotok ezzel állna elő?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok szóval szerintem elég "nagy" ahhoz hogy eldöntsem mit szeretnék. Az életmódomon szeretnék változtani. Minden nap mozgás, egészséges táplálkozás ami azt jelenti hogy ritkán cukros üdítő helyette gyümölcslé, ritkán gyorskaja helyette házi koszt. Mikor az onkológián feküdtem akkor összeírták hogy mit ehetek és mit nem akkor nem volt felpuffadva, tök jól voltam, egészségesnek éreztem magam még a kórházban is (ott hihetetlen finom volt a kaja). Aztán meggyógyultam és visszatértünk a régi étkezéshez és kicsit "furcsán" érzem magam. Mikor az étrendem szerint étkeztem jobb volt de anyának anyagilag megterhelő volt és sokat szenvedett a főzéssel. A főzést bevállalnám de az a fránya pénz :(

Szülők ti mit szólnátok ehhez?

Ui: Mielőtt valaki a rák okával jönne azt senki sem tudja még a legprofibb orvosok sem

Szóval szeretném ha mindenki normálisan válaszolna és nem szeretnék vitát.

2015. jún. 14. 16:17
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Persze eleg nagy vagy es ha meg is fozod akkor megjobb. De lehetsz te akarmilyen elszant ha anyud nem veszi meg az alapanyqgokat mert draga. Sajnalom hogy ez a helyzet. Az egeszseges etkezes az, amit mindenkinek kellene biztositani a gyerekenek. Szomoru hogy van ilyen. Ez mar nem az elso, hogy tini errol panaszkodik itt, hogy penz miatt nem megfelelo az etkezese. :(
2015. jún. 14. 17:54
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
A mindennapos mozgást olcsón meg lehet úszni ( pl elmész futni). étkezés terén ha nem ilyen bio meg organikus kajákat kell enned akkor az se feltétlenül olyan húzós, főleg ha szezonális alapanyagokból főz az ember. a neten rengeteg olcsó és egészséges receptet lehet találni, csak hogy az egyik legismertebb ilyen felfogású szakácsot mondjam: Jamie Oliver. ha van kertetek akkor ott is lehet termeszteni néhány dolgot.
2015. jún. 14. 19:23
 3/16 A kérdező kommentje:

Igen a mozgást megtudom oldani ingyen de az étkezést nem

Nem ilyen bio meg hiper szuper élelmiszerek hanem amit más emberek is vesznek csak drágább. Sajnos nincs kertünk de közel van a piac.

2015. jún. 14. 19:34
 4/16 anonim ***** válasza:
Én kifejezetten örülnék ha a gyerekem figyelne arra mit eszik, főleg ha mellé főz is. Mondjuk a pénz tényleg gond lenne de biztos találni olcsóbb alapanyagokból is finom recepteket.
2015. jún. 14. 19:43
 5/16 anonim ***** válasza:
A gyümölcslé is full cukor, ha már egészséges életmód ,akkor szénsavmentes víz! Olcsó is, és egészséges is!
2015. jún. 14. 20:28
 6/16 A kérdező kommentje:
Annyira azért nem kell kerülni a cukrot de kóla helyet inkább gyümölcslé és a szénsavastól feljön a gyomorsavam és akkor újra az a szódabikárbónás tabletta
2015. jún. 14. 20:30
 7/16 A kérdező kommentje:
A vizet sajnos még mindig nem tudom meginni annyi infúziót kaptam hogy már elege lett a szervezetemnek belőle
2015. jún. 14. 20:31
 8/16 anonim ***** válasza:

Kóla 100ml -ben 10.6g szénhidrát.

Hohes C 100ml-ben 9gramm szénhidrát.

Ezek a tények. Nem nyersz vele szinte semmit.

Itt egy kereső, hogy bővíthesd az elméletet:

[link]

Amúgy maximálisan támogatnám anyaként a tudatos táplálkozást.

2015. jún. 14. 20:36
 9/16 A kérdező kommentje:

Akkor úgy látom nem rossz ötlet :)

Én már nem hiszek az internetnek, sokat csalódtam benne

2015. jún. 14. 20:37
 10/16 anonim ***** válasza:
Ha megnyitod, látod, hogy ez egy tápanyagtáblázat. Nem hit kérdése, tény, hogy miben-mi van.
2015. jún. 14. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!