Szülők, mit szólnátok ha 15 éves lányotok ezzel állna elő?
15 éves vagyok szóval szerintem elég "nagy" ahhoz hogy eldöntsem mit szeretnék. Az életmódomon szeretnék változtani. Minden nap mozgás, egészséges táplálkozás ami azt jelenti hogy ritkán cukros üdítő helyette gyümölcslé, ritkán gyorskaja helyette házi koszt. Mikor az onkológián feküdtem akkor összeírták hogy mit ehetek és mit nem akkor nem volt felpuffadva, tök jól voltam, egészségesnek éreztem magam még a kórházban is (ott hihetetlen finom volt a kaja). Aztán meggyógyultam és visszatértünk a régi étkezéshez és kicsit "furcsán" érzem magam. Mikor az étrendem szerint étkeztem jobb volt de anyának anyagilag megterhelő volt és sokat szenvedett a főzéssel. A főzést bevállalnám de az a fránya pénz :(
Szülők ti mit szólnátok ehhez?
Ui: Mielőtt valaki a rák okával jönne azt senki sem tudja még a legprofibb orvosok sem
Szóval szeretném ha mindenki normálisan válaszolna és nem szeretnék vitát.
Igen a mozgást megtudom oldani ingyen de az étkezést nem
Nem ilyen bio meg hiper szuper élelmiszerek hanem amit más emberek is vesznek csak drágább. Sajnos nincs kertünk de közel van a piac.
Kóla 100ml -ben 10.6g szénhidrát.
Hohes C 100ml-ben 9gramm szénhidrát.
Ezek a tények. Nem nyersz vele szinte semmit.
Itt egy kereső, hogy bővíthesd az elméletet:
Amúgy maximálisan támogatnám anyaként a tudatos táplálkozást.
Akkor úgy látom nem rossz ötlet :)
Én már nem hiszek az internetnek, sokat csalódtam benne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!