Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit szólnátok ha 14 éves...

Mit szólnátok ha 14 éves lányotok rajta lenne egy társkeresőn?

Figyelt kérdés

Tegyük fel van egy 14 éves (8.osztályos) lányotok. Van egy közös laptop amit mindketten használtok. Te megnézed az előzményeket, mert keresel egy zeneszámot amit elfelejtettél eközben meglátsz egy társkereső oldal. Mivel csak ti 2-en laktok abba a házba így csak a lányotokkal férhettek hozzá a géphez.

Te mit szólnál?

Egyik osztálytársam "dicsekedett" vele hogy az anyja megtudta azzal a módszerrel amit írtam. Azt mondta a lány, hamis adatokat adott meg.

Bár én biztos nem csinálnék ilyet anyámtól tuti kapnék.

2015. ápr. 29. 19:55
 1/2 anonim ***** válasza:
90%

Egyértelmű szerintem, hogy csak szórakozni akart, tini, valótlan adatokkal. Mi is csináltunk, nem ilyet, de hasonlót. Max annyit mondanék, hogy ne ilyen hülyeségekre használja a gépet.

Amíg nem 35 éves pasikkal webkamerázik, addig nincsen baj. Akkor már jelszót tennék a gépre.

2015. ápr. 29. 20:09
 2/2 anonim válasza:

Hát igen veszélyes.

Én, mikor 14-15 voltam, sajnos én is fent voltam.

De egy érzelmileg labilis lányt könnyen megvezethet, kihasználhat idősebb fiú.

Ez társkereső nélkül is működhet.

Semmiképp sem engedném, hogy ezt tegye a lányom.

Megtiltani persze nehéz, mert megoldja így vagy úgy.

Mindenképp próbálnám jobb belátásra bírni, ha más nem, bizony megbüntetném.

2015. ápr. 29. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!