Még mindig nem szeretem az osztályomat. Ez már akkor így is marad? 3 év szenvedés?
Nem biztos, lehet megkedveled őket, lehet nem.
De arra készülj fel, a 3 év hamar el fog telleni, utána vagy dolgozol vagy tovább tanulsz, de a végeredmény úgyis az lesz, hogy dolgozol. És munkahelyen sem lesz soha mindenki a szíved csücske, mégis kb. 40 évet ott kell töltened :) SZóval ne siránkozz, érezd jól magad a barátaiddal és örülj nekik :)
Nem feltetlenul.
Bar, en 8 eve nem szeretem az osztalyomat,meg ugy az egesz sulit. Alig varom, hogy jovo heten elballagjak vegre. Ez csak az en tapasztalatom, a te erzeseid megvaltozhatnak. Viszont az osztaly ugyebar egy kenyszerkozosseg, sosem fogsz mindenkit kedvelni.
Én is 9.-ben végig senkivel nem voltam jóba, depressziós lettem. 10.-ben már sokkal jobb volt, azt már el is lehetne 4 évig viselni. idén 11-ben pedig már sok emberrel jóba vagyok.
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!