Mit csináljak, hogy ne bőgjem végig a ballagást? Nagyon imádom az osztályomat, olyan nehéz lesz szétválni.
Ballagás alatt nyugodtan sírhatsz, és utána is lehetsz szomorú.
Valami véget ért, ezt meg kell élni, úgymond elgyászolni, ebben semmi kínos, vagy kivetnivaló sincs. Én is sírtam, a nyári szünet alatt is, és érettségi után is a középsulis barátaim miatt.
Egyébként aki igaz barátom volt, azok még most is a barátaim, mindkét suliból, és a fősuliról is. Ma már könnyű a helyzet, tarthatjátok a kapcsolatot msn-en, telefonon, anno mikor érettségiztem még nem igen voltak mobilok sem :)
Szóval nyugodtan sírj, mások is fognak!
Én is ettől tartottam ballagás előtt.Sok vita volt,sokan cikiztek,de mégis 8évet töltöttünk együtt,rossz volt elválni.Nővérem és anyukám csinálta a hajam,meg a sminkem.Bár sminket nem akartam,attól tartottam ha sírok lefolyik.De végül volt sminkem.
A ballagáson inkább mosolyogtunk,mint sírtunk,mert kivetítőn mutattak képeket,hogy milyenek voltunk régen,illetve az igazgatónő 1-1 vicces,érdekes sztorit is elmesélt és egyenként mindenkitől elbúcsúzott pár szóban:) Persze közbe néha tele szaladt a szemem könnyel.
Szerintem ha kell hát sírj.Teljesen természetes,hogy szomorú vagy ez miatt,főleg,hogy szeretitek egymást,összeszoktatok az évek alatt.Azért 8év rengeteg idő.
15/L
én biztos fogok sírni, még van előttem egy év, de mi mindig veszekszünk aztán kibékültünk, ez volt régen most sokkal jobban összeszoktunk, am nálunk tavaly majdnem mindenki sírt a ballagók közül...:)
Sírj nyugodtan!!én is fogok...XD
Több százezer diák túlélte, te is túl fogod :)
Nekem mai napig hiányoznak, de ez természetes.
Én is most fogok ballagni...
Én már előre sírok :) kb. 2 hete elbőgtem magamat, hogy basszus mi lesz velem nélkülük :( :)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!