Mit csináljak, hogy ne bőgjem végig a ballagást? Nagyon imádom az osztályomat, olyan nehéz lesz szétválni.
Én is sírtam a ballagásomon, aztán pár hét a középiskolában, és úgy elfelejtettem őket, mint a huzat.... Aztán azon a ballagásomon is volt elérzékenyülés, de az egyetemi csoportom feledtette velem...
szóval mindig jön valami más, aminek fényében ez már nem is lesz olyan szörnyű veszteség.
Szerintem nem ciki sírni a ballagásodon.
Én is júniusban ballagok,kíváncsi vagyok,hogy kicsordulnak-e a könnyek,vagy erős leszek,és tovább lépek.Mert minden változik,és ebbe belekell törődni.Nekem is hiányozni fognak az egyébként bunkó osztálytársaim,meg a rendes barátnőim,meg a segítőkészebb tanárok..dehát ez van!
"Ballag már a vén diák!!!"
14/L
énis most fogok ballagni,de az a legrosszabb,hogy nagyon bejön eggyik o.társam,és valszeg énis neki,de nem lép senki,szal..énis sírni fogok,nem szégyen az!!
pár hete megnéztem a neten csak úgy találomra egy ballagási vidit,én azon is elbőgtem magam! de tudom hogy nem csak én fogok egyedül bőgni!:D
én csak a sminkemet féltem!:S
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!