Másfél éves kislányom nagyon nehezen alszik el, minden nap másfél óra "szenvedés" este és nappal is még elalszik. Van hogy este 23 h-re sikerül elaltatni. Ennek ellenére reggel 7-kor már fent van. Nappal 2 h alszik. Mit tanácsoltok?
Az én másfél évesem kb 15 hós kora óta alszik el könnyen. Akkor kapott leesésgátlós nagy ágyat. Hihetetlen hogy egészen addig kézben aludt el, és mivel utálta a rácsos ágyát így köztünk aludt (persze sűrűn felébredt ránk ahogy forgolódunk)! Tehát a nagy változást az új ágy hozta. Azóta pancsi után szalad a szobájába, felmászik az ágyára (ilyenkor már mondja hogy "tente"), és kapja a kakaóját (1 decit iszik, amibe 1 kiskanál kakaópor van). Ha megitta odaadja az üveget és már horkol is reggelig.
Próbálj valamit változtatni a lefekvés körülményén. Vagy próbáld esetleg picit később fürdetni. A fiamat 7 körül már úgy kell ébren tartani hogy 8-ig bírja ki.
Előző vagyok,told ki az altatást.Nekem2 kicsi fiam van,2,5 éves és 14 hós.Fél10-10 körül altatom őket,hiába akarnám mondjuk 9-kor,nem álmosak még.Majd ha közösségbe fognak járni,másképp lesz.
Pici lányod du.mennyit alszik?Lehet az is baj hogy sokat,nem?
22 h körül már én aludnék,és nem akkor kezdeném az altatást. :-) Érted. Csak másfél éves. Sok ismerős gyereke már 8-kor alszik,vagy még korábban.
Nappal pontban két óra hosszat alszik,szerintem ez nem sok. :)
Tegnap is 23 h-kor aludt el nagy nehezen.
Előző vagyok,én is szeretném ha 8-kor le tudnám tenni a fiúkat,de képtelenség.
Nem szabad mással hasonlítgatni őket,mert minden gyerek más,más igényekkel.
Nekem se alszanak sokat,kb.1-3-ig du.max.Fárasztom őket,de akármit is csinálnék nem tudnám őket altatni még 9-kor sem.Akkor csak az a vergődés lenne amit írtál.
És mikor kelnek?
Azt mondták már,hogy lehet majd idővel változik.
Azért vannak jobb napok alvás terén. Remélem több lesz idővel.
Előző vagyok.Ált.8 körül kelnek reggel.de ébrednek este is sokat.
Változnak persze.Majd ha közösségbe kerülnek,Legalábbis nekem ez a tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!