Akinek csak másfél éves,18 hónapos korban aludta át az éjszakát huzamosabb ideig már, ott Szerintetek mi lehetett az ok, hogy előtte még nem?
Bocsánat az összetett mondatért.
Remélem értitek. :)
Köszönöm
Tehát, másfél év környékén, nem pont akkor.
És persze, akinek a babája. Csak a baba szó lemaradt.
Nekem pont 24 hósan kezdte átaludni, miután az új lakásba költöztünk.
Nem tudom, hogy ez volt e az ok,vagy csak fejlődött ennyit,mindenesetre elötte éjjel 1-2 alkalommal ébredt, és tápszert kért. Anélkül nem aludt vissza.
Utána erről leszokott, de most a héten,hogy beteg volt és nem sokat evett, éjjel (hajnal 3 körül) megint ébred, és kéri a tápit.
Remélem nem marad így.
27 hós kisfiú anyukája
25 hós, 2 hete alussza át az éjszakát, de ma pont be kellett menni hozzá nemrég... az utolsó 2 fogacska jön, már a végefelé tartunk, most fog áttörni. Nálunk a hasfájás, fogzás okozta... 1-1 jobb éjszakánk volt közben is, amikor épp nem volt úton egy sem, de nálunk minden fogacskával hónapokig tartó szenvedés volt, így 1-2 hétnél nem volt több szünet, eléggé elhúzódott. A hasa is fájt előtte, és fogzás alatt is sokszor.
Az éjszakák elég durvák voltak sokszor, hát, mondhatnám nem sokat aludtam az elmúlt 2 évben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!