Iszonyatos székrekedésem volt tegnap, másfél óra szenvedés. Utána olyan erős hasprés kellett a "sikerhez", h azóta fáj az alhasam, egyre jobban. Lehet, hogy kinyílt a méhszájam?
Figyelt kérdés
28 hetes vagyok. Holnap tudok csak dokihoz menni, de nagyon kivagyok. A védőnőm szerint lehetséges. 2008. júl. 14. 17:36
1/7 anonim válasza:
Szia! Én úgy tudom ahhoz hogy elkezdjen kinyílni a méhszáj méhösszehúzódások kellenek de én nem vagyok se doki se védőnő inkább nézesd meg magad a dokiddal nehogy baj legyen.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi az infót. Ennek mindjárt utánanézek!
2008. júl. 14. 17:58
3/7 anonim válasza:
Szia!én ugyanigy voltam,csak nekem szurkálás volt,és beödémásodott a hüvely nyilásom,a nagy erőlködéstől.Korházban is voltam vele,ott mondták de még ilyet nem láttak,Hát tessék,itt vagyok én.Nagyon kell vigyázni a z erölködéssel.Én már nem merek.Vhogy ki kell huznunk ezt a pár hetet.Szia.31 hetes kismama
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is. holnap meglátjuk...remélem, nem lesz baj.
2008. júl. 14. 20:13
5/7 anonim válasza:
Hát az erőlködés helyett jobb lenne más étrendet választani. 27 hetes vagyok, volt kb 2 nehéz hetem egész idő alatt.
Igyál sok vizet - ez nagyon fontos - és kevés kenyeret egyél. Soksok gyümölcs és zöldség! Hidd el segíteni fog!
Sok sikert, remélem nincs semmi gond!!!
6/7 anonim válasza:
A nagy erolkodestol siman kijohet az aranyered is. Vigyazz nagyon vele, mert szornyu fajdalmas. Csatlakozom az elottem szolohoz, probalj meg sok zoldseget (ne repat!!!!) es gyumolcsot enni. Pl. az alma, szilva nagyon sokat segit.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Szerencsére nincs baj, viszont nagyon kell vigyáznom, mivel épp, hogy nem nyíltam ki. Nektek is minden jót kívánok!
2008. júl. 15. 15:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!