Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nálatok, meddig tartott a...

Nálatok, meddig tartott a fekete korszak, ha volt egyáltalán?

Figyelt kérdés
Fekete póló, fekete pulóver, fekete nadrág (hosszú, 35 fokban is), fekete félcipő (nem bakancs). 14 éves és fiú, kb. egy éve tart ez az állapot, de inkább több. Kinőheti még? Mielőtt megkérdezitek: más baj nincs vele.

#ruha #öltözködés. kamasz
2015. jún. 5. 18:06
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
#20 egyetértek veled, ahogy néztem egyébként az alternatív rocker/gót/metálos emberek általában toleránsabbak és nem nézik le az embereket csak mert másak és ezt általában a gyerekeik is átveszik :)
2015. jún. 9. 14:11
 22/23 anonim válasza:
Sztem semmi baj nincs a feketével, mert nem a személyiséget határozza meg. Viszont, ha valaki folyamatosan hord feketét(úgy, hogy ügyel rá, hogy mindene fekete legyen, pl.:körmök, sőt, a cipőfűző is) akkor nagy rá az esély, hogy lelki eredetű, szval figyelni kell, de nem kell biztosra venni, és nem face-to-face rákérdezni, mert mindent letagad. Én is tizenhárom, nemsokára tizennégy éves lány vagyok és óvoda óta hordom a feketét. Minden nap van rajtam valami fekete, mert komfort-, biztonság érzetet ad. Viszont, sajnos, nekem a lelki világom is olyan...
2016. ápr. 22. 20:37
 23/23 anonim ***** válasza:
Amíg a lányoknak így tetszik, addig tart. Én 23 évesen felvettem egy piros pólót és egyből jobban ment a csajozás, azóta nem veszek semmit ami fekete :)
2016. aug. 17. 11:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!