Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Lanyok, fiuk! Szerintetek egy...

Lanyok, fiuk! Szerintetek egy iPhone 5s milyen szinben lenne jo egy 14 eves lanynak? Fekete, arany vagy szurke?

Figyelt kérdés

Az elkenyesztetett libahoz hasonlo bantasoktol KIMELJETEK!

Csak siman a kerdesre valaszoljatok,legyszives!

✌️

2014. ápr. 1. 19:25
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem azt válaszd, ami legjobban tetszik. Azért mert lány vagy nem kell lányos színű telefon. (Én pl. fekete telefon párti vagyok.)
2014. ápr. 1. 19:29
 2/22 anonim ***** válasza:
92%
Amelyik neked tetszik.Vagy arany vagy fehér.De végülis mindegy melyiket lopják el majd.
2014. ápr. 1. 19:30
 3/22 Kameko-san ***** válasza:
100%

Amelyik jobban tetszik.

Ha egyéni vélemény kell, akkor én a feketét választanám.

2014. ápr. 1. 19:33
 4/22 anonim ***** válasza:
70%
2. válaszoló, a számból vetted ki a szót! :) Ha egy 14 éves lány elővesz egy ilyen telót, az szinte felhívás arra, hogy lopják el tőle.
2014. ápr. 1. 19:37
 5/22 anonim ***** válasza:
57%
Semmilyenben,nem 14 éves csitriknek való.
2014. ápr. 1. 19:42
 6/22 anonim ***** válasza:
98%
Én személy szerint iphonet sem vennék. Neked sem ajánlom. Faterom odavan érte, már 2x ellopták tőle... Most veszi a harmadikat. Aranyban tuti nem venném, mert az még jobban feltűnővé teszi, gyorsan észreveszi a kisebbség. Szóval fekete vagy szürke marad. Mivel az iphone-t általában fehérben látják, így biztos azt sem választanám, mert sokkal felismerhetőbb messziről, mint egy fekete példány. Szóval ha nem feltűnősködni akarsz vele, akkor fekete, ha meg igen, akkor aranyat válassz.
2014. ápr. 1. 19:52
 7/22 anonim ***** válasza:
95%

Amilyen tetszik neki, nem is értem, hogy merülhet fel ez a kérdés. Ez most valami menőzés akar lenni? Mert arra semmi szükség egy anonim oldalon, úgysem tudjuk, hogy ki vagy.

Nekem speciel az arany tetszik.

2014. ápr. 1. 20:12
 8/22 A kérdező kommentje:

Nem menozes,csupan donteskeptelen vagyok,mert az osszes szinben tetszik,mondjuk az arany az egyre kevesbe.

Ujabb kerdes: fekete vagy szurke?

2014. ápr. 1. 20:28
 9/22 anonim ***** válasza:

Ha akarod h feltűnjön akkor szürke(ez sztem szebb)

Ha nem akkor fekete

2014. ápr. 1. 20:42
 10/22 anonim ***** válasza:
25%
Fekete vagy szürke? Én nekem csak három színt mutattak: fekete (ami szürke igazából), fehér meg ugye az arany. Nekem arany van szerintem az a legszebb meg az olyan csajos :) A fekete az olyan semmilyen még rosszabb mint a sima 5 feketéje. A fehér az meg olyan tucat. Az arany a legextrább.
2014. ápr. 1. 20:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!