Lanyok, fiuk! Szerintetek egy iPhone 5s milyen szinben lenne jo egy 14 eves lanynak? Fekete, arany vagy szurke?
Figyelt kérdés
Az elkenyesztetett libahoz hasonlo bantasoktol KIMELJETEK!
Csak siman a kerdesre valaszoljatok,legyszives!
✌️
2014. ápr. 1. 19:25
1/22 anonim válasza:
Hát szerintem azt válaszd, ami legjobban tetszik. Azért mert lány vagy nem kell lányos színű telefon. (Én pl. fekete telefon párti vagyok.)
2/22 anonim válasza:
Amelyik neked tetszik.Vagy arany vagy fehér.De végülis mindegy melyiket lopják el majd.
3/22 Kameko-san válasza:
Amelyik jobban tetszik.
Ha egyéni vélemény kell, akkor én a feketét választanám.
4/22 anonim válasza:
2. válaszoló, a számból vetted ki a szót! :) Ha egy 14 éves lány elővesz egy ilyen telót, az szinte felhívás arra, hogy lopják el tőle.
5/22 anonim válasza:
Semmilyenben,nem 14 éves csitriknek való.
6/22 anonim válasza:
Én személy szerint iphonet sem vennék. Neked sem ajánlom. Faterom odavan érte, már 2x ellopták tőle... Most veszi a harmadikat. Aranyban tuti nem venném, mert az még jobban feltűnővé teszi, gyorsan észreveszi a kisebbség. Szóval fekete vagy szürke marad. Mivel az iphone-t általában fehérben látják, így biztos azt sem választanám, mert sokkal felismerhetőbb messziről, mint egy fekete példány. Szóval ha nem feltűnősködni akarsz vele, akkor fekete, ha meg igen, akkor aranyat válassz.
7/22 anonim válasza:
Amilyen tetszik neki, nem is értem, hogy merülhet fel ez a kérdés. Ez most valami menőzés akar lenni? Mert arra semmi szükség egy anonim oldalon, úgysem tudjuk, hogy ki vagy.
Nekem speciel az arany tetszik.
8/22 A kérdező kommentje:
Nem menozes,csupan donteskeptelen vagyok,mert az osszes szinben tetszik,mondjuk az arany az egyre kevesbe.
Ujabb kerdes: fekete vagy szurke?
2014. ápr. 1. 20:28
9/22 anonim válasza:
Ha akarod h feltűnjön akkor szürke(ez sztem szebb)
Ha nem akkor fekete
10/22 anonim válasza:
Fekete vagy szürke? Én nekem csak három színt mutattak: fekete (ami szürke igazából), fehér meg ugye az arany. Nekem arany van szerintem az a legszebb meg az olyan csajos :) A fekete az olyan semmilyen még rosszabb mint a sima 5 feketéje. A fehér az meg olyan tucat. Az arany a legextrább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!