Lanyok, fiuk! Szerintetek egy iPhone 5s milyen szinben lenne jo egy 14 eves lanynak? Fekete, arany vagy szurke?
Az elkenyesztetett libahoz hasonlo bantasoktol KIMELJETEK!
Csak siman a kerdesre valaszoljatok,legyszives!
✌️
11-es!
Mondd,miert lennek eletkeptelen? Tudsz egy normalis ervet mondani? Azert itelsz el,mert esetleg felsokategorias telefonom lesz? Vagy megis,mire alapozod ezt a jelzot? Mit mondtam,amirol azt szurod le,hogy eletkeptelen vagyok,mondd mibol?
12-es!
Koszonom a jokivansagaidat,de mintha emlitettem volna,hogy csak a kerdesre valaszoljatok,nem kerem a velemenyeket. Tartsd meg kerlek magadnak. Koszonom.
Varom a tovabbi valaszokat.
1. Egy 14 éves kislánynak (igen, 14 évesen még az vagy...) teljesen felesleges egy iPhone. Arra, hogy egész nap facebookozz, minden jó. Nem irigységből, de közel 200.000 Ft-ot értelmesebben is el lehet költeni...
2. ÉKEZETES BETŰK! Nem ciki használni őket.
Utolso!
Angol billentyuzetem van,igy ha akarnk se tudnek ekezetes betuket irni.
A masik pedig,hogy tisztaba vagyok azzal,hogy gyerek vagyok meg.De ha felajanl neked apukam/anyukam egy iPhonet,akkor gondolhatod,hogy nem fogom visszautasitani.
Most tenyleg egy betut serelmezel?
Masba nem tudsz belekotni? SZANALMAS!
De tessek: Ha NEKEM anyukam/apukam felajanl egy iPhonet,akkor hidd el,hogy elfogadom. Most jobb igy? Szebb lett a napod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!