Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nálatok, meddig tartott a...

Nálatok, meddig tartott a fekete korszak, ha volt egyáltalán?

Figyelt kérdés
Fekete póló, fekete pulóver, fekete nadrág (hosszú, 35 fokban is), fekete félcipő (nem bakancs). 14 éves és fiú, kb. egy éve tart ez az állapot, de inkább több. Kinőheti még? Mielőtt megkérdezitek: más baj nincs vele.

#ruha #öltözködés. kamasz
2015. jún. 5. 18:06
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
88%
33 vagyok és még tart (kb 20 éve). Na jó, mióta megszültem a gyerekeket van néhány egyéb színű felsőm is (sötétzöld, sötétlila, hasonló...), de sztem a ruhatáram kb 70%-a fekete és acélbetkós Marten's bakancsban homokozom velük :)
2015. jún. 5. 23:08
 12/23 anonim ***** válasza:
76%
Huu utolso, te vagy a peldakepem!
2015. jún. 6. 00:15
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Úgy 16 évesen kezdődött, most 22 vagyok, de még tart:) Egy picit enyhült, már hordok néha sötétkéket, vöröset, bordót, szürkét, vagy fehéret. De fekete mindig van rajtam, egyszerűen jól érzem magam ebben a színben.
2015. jún. 6. 01:27
 14/23 anonim ***** válasza:
Kezdem kinőni,2-3 év után de még mindig 80%-a a ruhatáramnak fekete.
2015. jún. 6. 09:06
 15/23 anonim ***** válasza:
2 évig, aztán kinőttem
2015. jún. 6. 19:16
 16/23 anonim ***** válasza:

szintén 14 vagyok, 2-3 év tart, mi a baj amúgy a feketével? mindenhez megy, kevésbé látszik rajta a kosz, ja és a hosszúnadrág jobban védi a lábszárat mint a rövid, vagy kinövi vagy nem attól lehet belőle normális ember, vagy követheti a fogyasztói társadalom által diktált szellemiséget(én remélem maradok, így ahogy vagyok[4mm haj, fekete póló, majdnem fekete farmer, fekete 10 soros Steel, fehér fűző])

U.i.:valaki üzenetbe leírná nekem, hogy mi a baj a teljesen fekete ruházattal(aki azt mondja, hogy nincs, az ne írjon, engem az ellentétes vélemények érdekelnek jelen esetben)

2015. jún. 7. 23:06
 17/23 anonim ***** válasza:

1 év, 1,5 azt hiszem, aztán kinőttem.

De ha nem növi ki, akkor sincs baj.

2015. jún. 8. 18:05
 18/23 anonim ***** válasza:

7.-ben kezdődött, még tart, sőt, továbbfejlődött. A cinkes korszak a stílus megtalálása, feketén belül sok stílus van és mire ez kiforr lesz pár cinkes öltözős napja :D

Nekem az is segített hogy szüleim elfogadták, sőt, volt hogy poénbók karácsonyra Monster High babát kaptam, szóval ők elfogadták hogy én ezt szeretem egyszerűen, nincs a háttérben trauma meg depresszió meg kecskeáldozás :D

18/L

2015. jún. 9. 09:46
 19/23 anonim ***** válasza:
ja és #11-es, remélem én is így végzem, jónak hangzol bár gondolom furcsán néznek először az anyukák :)
2015. jún. 9. 09:48
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

19-esnek: 11-es vagyok.

Ó igen, valóban kaptam pár fura nézést. De most őszintén: izgatnia kéne? Szerintem nem. Engem sem érdekel ki hogyan öltözik. :) Különben is: én így érzem jól magam, és ez végső soron a gyerekeimnek is jó, szerintem ezerszer inkább feketeholmis félrocker anyukájuk legyen aki kerek egésznek érzi magát és jóban van magával meg a világgal, mint valami identitászavaros megfelelésikényszeres cicamicamamijuk.

Nekik az számít, mennyi odafordulást, megértést kapnak, és tökmindegy hogy ezt milyen színű pólóba csomagolva adod. Amúgy a lányom igazi tündérhercegnő, ízig-vérig csajos, tombol a pink fodros flitteres korszak, a fiamnak meg a narancssárga és a kivizöld a kedvenc színe. Ha feketét akarnak majd hordani, ugyanúgy nem fogok aggódni mint most a szivárványos ruhatáruk miatt, mert szerintem önmagában a kedvelt színek semmit nem jelentenek.

És kérdező: ha a kamaszod amúgy "rendben van" ahogy írod, hogy nincs semmi gond vele, akkor neked sem kéne aggódni a ruhái miatt.

2015. jún. 9. 11:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!