Nálatok, meddig tartott a fekete korszak, ha volt egyáltalán?
szintén 14 vagyok, 2-3 év tart, mi a baj amúgy a feketével? mindenhez megy, kevésbé látszik rajta a kosz, ja és a hosszúnadrág jobban védi a lábszárat mint a rövid, vagy kinövi vagy nem attól lehet belőle normális ember, vagy követheti a fogyasztói társadalom által diktált szellemiséget(én remélem maradok, így ahogy vagyok[4mm haj, fekete póló, majdnem fekete farmer, fekete 10 soros Steel, fehér fűző])
U.i.:valaki üzenetbe leírná nekem, hogy mi a baj a teljesen fekete ruházattal(aki azt mondja, hogy nincs, az ne írjon, engem az ellentétes vélemények érdekelnek jelen esetben)
1 év, 1,5 azt hiszem, aztán kinőttem.
De ha nem növi ki, akkor sincs baj.
7.-ben kezdődött, még tart, sőt, továbbfejlődött. A cinkes korszak a stílus megtalálása, feketén belül sok stílus van és mire ez kiforr lesz pár cinkes öltözős napja :D
Nekem az is segített hogy szüleim elfogadták, sőt, volt hogy poénbók karácsonyra Monster High babát kaptam, szóval ők elfogadták hogy én ezt szeretem egyszerűen, nincs a háttérben trauma meg depresszió meg kecskeáldozás :D
18/L
19-esnek: 11-es vagyok.
Ó igen, valóban kaptam pár fura nézést. De most őszintén: izgatnia kéne? Szerintem nem. Engem sem érdekel ki hogyan öltözik. :) Különben is: én így érzem jól magam, és ez végső soron a gyerekeimnek is jó, szerintem ezerszer inkább feketeholmis félrocker anyukájuk legyen aki kerek egésznek érzi magát és jóban van magával meg a világgal, mint valami identitászavaros megfelelésikényszeres cicamicamamijuk.
Nekik az számít, mennyi odafordulást, megértést kapnak, és tökmindegy hogy ezt milyen színű pólóba csomagolva adod. Amúgy a lányom igazi tündérhercegnő, ízig-vérig csajos, tombol a pink fodros flitteres korszak, a fiamnak meg a narancssárga és a kivizöld a kedvenc színe. Ha feketét akarnak majd hordani, ugyanúgy nem fogok aggódni mint most a szivárványos ruhatáruk miatt, mert szerintem önmagában a kedvelt színek semmit nem jelentenek.
És kérdező: ha a kamaszod amúgy "rendben van" ahogy írod, hogy nincs semmi gond vele, akkor neked sem kéne aggódni a ruhái miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!