Mettől meddig tart a bulizós korszak?
Egyénfüggő! Sztem aki korán kezdi 16 évesen kezdi, de van aki csak később. Van aki családalapítás után leáll, de van aki még 40-50 évesen is szívesen bulizik.
A kor előrehaladtával változik a buli minősége, milyensége is. Mást tart bulinak egy 16 éves, egy 25 éves és mást egy 30-35 éves és így tovább! :)
Első, nem tudom, te hol élsz és hány éves vagy, de felénk a 16 évesen kezdett bulizás nagyon későnek számít. Én 14 évesen kezdtem, és egyáltalán nem voltam valami kiemelkedő, ritka eset. A barátaim többsége szintén ennyi idősen kezdte. Az átlag viszont inkább 15 év. 16 évesen csak az kezdi, akit nagyon féltenek a szülei.
De abban egyetértek, hogy ez egyénfüggő. Különben én most vagyok 17, és így 3 év után már igencsak meguntam a diszkókat. Van olyan barátnőm, aki 13 évesen kezdett el bulizni, és neki is unalmas már.
Különben nyilván egyetem alatt még tart ez az időszak, meg utána még talán 1-2 évig. De tényleg van olyan, aki még később is szeret bulizni. :)
Igen is korai aki 16 alatt kezdi. Gyereknek nincs helye bulikban.
Kérdező, ezt tényleg nem lehet megmondani, mindenkinél változó. Más a bulik mennyisége és minősége. Meglátásom szerint azért 35 felett leszűkül évi 3-4-re
Errefele az átlag 15 évesen, amikor nagygimis lesz kezd el bulizni, akkortól hívja az idősebb korosztály. Bár volt, hogy egy buliban tök jól összehaverkodtam egy csajjal... Majd kiderült, hogy 13. (16 éves vagyok.) Hát kicsit meglepődtem, mondom én idén kezdtem eljárogatni így szórakozni, 13 évesen azért még Need For Speedeztem, meg chateltem esténként...:D
Hát azért engem zavar ha nálam jóval fiatalabbak is vannak a buliban. Ez a 13 éves kiscsaj is kiborított. Eleve nem kalkulál vele az ember, nem úgy viszonyulsz hozzá... És akkor pl lehet abban a buliban simán egy olyan srác, aki meg csak arra megy, most egy 13 éves nem fogja észrevenni mire megy ki a játék... Sok idősebb csaj is hagy olyan dolgokat, ami már túlzás ismeretlenekkel szerintem.:) Ők tudják... Nem szólok bele!
Engem nagyon féltettek/féltenek szüleim, így csak 17 évesen kezdtem el bulizni. Bár előtte igényem sem volt rá annyira, na meg társaságom sem. De annyira nem bánom, mert még élvezem, és legalább nem untam bele ennyi idősen. :)
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!