Szerinted hány éves korig tart a bulizos, "kiélös"
korszak?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert eddig egy kapcsolatom volt, három éves. (a r*banc megcsalt), és most nem akarok komoly kapcsolatot, csak pár futó kapcsolatót.
19/F
2011. ápr. 17. 10:27
1/6 anonim válasza:
Szerintem 22. évig legalább. (Egyetem miatt, ha nem jársz oda akkor meg azért :D)
2011. ápr. 17. 10:54
2/6 anonim válasza:
A konkrét bulizós típus úgy 18-19-ig. Van aki az egyetemi időszakra már lecsillapszik. De Ez még húzódhat kicsit.
2011. ápr. 17. 10:58
3/6 anonim válasza:
Hát ez a kérdés így együtt hülyeség, a barátom 21, bulizik (bulizunk) ezerrel, de neki ez a haverok + koncert + sör dolgokat jelenti, nem azt, hogy megcsalna. Szokott egyedül is menni, de mindig akarná, hogy menjek én is. Sok ember van, aki bulizni még nagyon szeret, de attól a barátjához/barátnőjéhez hűséges. (Ahogy olyan is lehet, aki nem szokott eljárni, de mondjuk a munkahelyén vagy internetes ismerkedés alapján félrekefél.)
2011. ápr. 17. 11:04
4/6 anonim válasza:
Nekem a társaságom nagyrésze 28-33 év közöttiek és nagyon nem élték még ki magukat, mai napig buliznak ezerrel és ugyanúgy tizenévesen kezdték. Szinte nincs hétvége, hogy ne mennének valamerre és reggelig tartó nagy bulikba. Ez annyira változó, embere válogatja ki milyen vérmérsékletű és mikor nő be a feje lágya.
A futó kapcsolatod nem azon fog múlni, hogy kiélte-e magát valaki vagy sem.
2011. ápr. 17. 11:26
5/6 anonim válasza:
Totál embere válogatja, van akinek soha nem jön el a bulizós korszaka, van akinek középiskolás éveiben van, van akinek egyetem alatt, van akinek utána stb. Nekem a nagyon bulizós korszakom középiskolában volt, most egyetemista vagyok, még mindig eljárkálok bulizni, de azért már nem olyan, mint régebben.
2011. ápr. 17. 11:45
6/6 anonim válasza:
Van, akinek soha, van, akit meg ismerek es 25, 30 evesen is siman bulizik. Nekem 19-20 eves koromban volt olyan, hogy masokkal elmentem neha bulizni, de csak azert, hogy jobban befogadjanak, amugy nem elveztem.
Nagyon sajnalom, ami veled tortent, de ez alapjan nem lehet megitelni minden lanyt. Ne zarkozz el a lehetosegek elol.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!