Döntsön az érintett alany saját maga, hogy elégedett-e az életével, más efelett ne bíráskodjon, semmi köze hozzá. Ha neki megfelelt bulimentesen, akkor miért volna probléma, ha nem járt sehova? Ha nem felelt meg, akkor viszont miért kérdezni? Más véleménye csupán belemagyarázás számára, hisz ha neki szüksége volna az életében egy ilyen bulizós szakaszra, akkor nincs az a magyarázat, ami azt teljes mértékben meg tudná szüntetni. Ebben az esetben igyekezzen pótolni az élményt, ha hiányzik számára. Jobb egy könnyed próba, mint a keserű érzés a hiánya miatt egy örök életre. 20/f
2014. márc. 22. 14:16
2/17 piriiiiii válasza:
Hát, ha vágyik a bulizásra, akkor baj.
Ha nem érdekli, és nem hiányzik neki, akkor nem baj.
2014. márc. 22. 14:32
3/17 anonim válasza:
1.válaszoló. Kitűnő a válaszod. Elárulnád, mit tanulsz? Nyilvánosan vagy privátban, nekem mindegy. Köszönöm. (elnézést az OFF-ért)
Kérdező:
Vannak olyan dolgok, ( non-stop bulizás, hülyeségek esetleg felelőtlen, vakmerő dolgok) melyeket specifikusan fiatal korban tesz az ember. Megkomolyodva (idővel az ember megfontoltabb lesz) már nem úgy "pörög" az ember.
Személyiségtől függ, hogy mennyire bulis fiatalon az illető és, hogy idősebb korban mennyire hiányolja, ami esetleg kimaradt.
Semmi sem baj! ;)
2014. márc. 22. 14:33
4/17 anonim válasza:
3-as!
Villanyszerelést tanulok egy szakmunkásképzőben. Gondolom nem erre számítottál. :D
2014. márc. 22. 14:42
5/17 anonim válasza:
Nem számítottam semmire és nem zártam ki a lehetőségét semminek. Csak tetszett a gondolat és a helyesírás. Köszönöm a válaszod.
2014. márc. 22. 14:51
6/17 anonim válasza:
Attól függ, hogy mire vágyik az illető. Ha amúgy szeret bulizni, akkor ja, baj. Ha nem, akkor értelemszerűen nem gond.
Én végigbuliztam a középiskolát, mert "nem akartam semmiből sem kimaradni", de mostanra rájöttem, hogy nem hiányzik, és nem azért mentem, mert annyira bulizni volt kedvem, hanem mert mindenki ezt szajkózta, hogy meg fogom bánni.
2014. márc. 22. 15:09
7/17 anonim válasza:
Akkor baj, ha ő ezt bajnak érzi.
Nem vagyunk egyformák, mindenki más, más igényekkel. Nem mindenkinek az a szórakozás, ha midnen hétvégén félkómásan "bulizhat".
2014. márc. 22. 15:26
8/17 anonim válasza:
Eléggé baj. Az ilyenek szoktak 30-40-50 évesen család mellett meghülyülni. Elkezdenek csajozni, bulizni stb. Beakarják pótolni az elszalasztott éveket.
2014. márc. 22. 15:32
9/17 anonim válasza:
26 éves vagyok, s eddig kimaradt az életemből....és most érzem azt, hogy semmire sem vágyok, csak lázadni, csapongani ide-oda..zülleni.
2014. márc. 22. 16:15
10/17 anonim válasza:
Mi most tanultuk pszichológiából, hogy aki nem volt igazán kamasz annak nehéz felnőttkori lesz, és kiderült nekem is pszichopata hajlamaim vannak ezért :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!