Az mekkora baj, ha valakinek teljesen kimarad az életből a bulizós, pörgős korszak?
szerintem mindent meg kell élni a maga idejében. tiniként és egyetemistaként bulizni, lázadni, önmagadat megismerni, feszegetni az ésszerű határokat, kipróbálni új dolgokat, tapasztalni.
aztán amikor az ember elkezd komolyodni, akkor összeállnak a fejében a dolgok, más célok felé megy, és tudatosabban gondolkodik.
nem bánom hogy csináltam már pár őrültséget, élménynek kiváló volt, és magamról is sokat tanultam.
persze ehhez kellett az, hogy én egy ilyen típus vagyok, nem szeretek tétlenül ülni, kellenek az impulzusok.
#10 mesélnél nekem még mit tanultál pszichopatológiából? :D
Én sem voltam kamasz, teljesen kimaradt minden, se buli, se barátok, se csajok...
Hát persze utolsó! :)De amúgy annyi hülyeséget megmagyaráznak, túlzás azért már. Akinek kimaradt az életéből a lázadozás, meg az ellentétes vélemény kinyilvánításának határozott kimutatása például a szülők felé, mondjuk ha nem akarják elengedni bulizni, akkor az nem jó. De vannak ilyenek, csak nem ez lenne a normális, mert ez több problémát vonhat maga után. Állítólag ezeknek az embereknek nehéz felnőttkora lesz, mivel kamaszként nem voltak heves indulataik, ezért döntésképtelenek lesznek sok helyzetben, nem lesznek képesek a véleményüket nyomatékosítani meg hasonlók. Lehet van benne valami, de ez már azért.. :D Ja, és itt jön a képbe a pszichopata hajlam is, állítólag hajlamosabb az ilyen ember rá :D
Na ezért fizettem a tandíjat, hogy kiderüljön, hogy egy retardált, döntésképtelen deviáns vagyok :D
És végül a hab a tortán gyerekek! :D Akinek ezt eddig mondtam mind nevetett :) Akinek kimaradt kisbaba korában a mászás, annak gondjai lesznek az emberi kapcsolatok kialakításában. Nekem kimaradt az is, rögtön felálltam és elindultam, nem nagyon másztam, csak kicsit. Így az elméletek szerint antiszociálisnak kéne lennem :D
Freud elméleteiről meg az a véleményem, hogy bolond volt az az ember, nem szimpi :D
"Bár ha a nyolcas elméleteiből indulunk ki, én valószínűleg 30-40 éves koromra, egy feslett erkölcsű, ledér r@banc leszek :D"
Tudok rá példát. Valamint magamon is érzem, hogy jobb lesz, ha 30 alatt bepótolok pár dolgot, különben "baj" lesz később:D Ahogyan te nem akarsz egy "feslett erkölcsű, ledér r@banc" lenni, én sem akarok egy komolytalan férfi lenni, akit csak a bulizás, csajozás érdekel:D :)
Üdv: a nyolcas:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!