Ha valakinek nincs párkapcsolata és sosem volt, az nem lehet boldog?
Köszi a válaszokat!
Ma hallottam a vonaton ezt egy beszélgetésben, és elgondolkoztam, hogy nekem sem volt soha párkapcsolatom, kilátásban sincs, még azt is megkockáztatom, hogy sosem lesz, és erről jutott eszembe, hogy akkor én emiatt nem lehetek boldog (?)
Na mindegy, csak kíváncsi voltam.
Egyébként erre én is gondoltam, hogy miután engem még sosem szerettek úgy, ezért én nem is tudom, hogy az milyen, és ha nem tudom, akkor valahol tényleg nem is hiányozhat.
Én voltam már egyszer "halálosan" szerelmes természetesen viszonzatlanul, és akkor nagyon nagy ürességet, hiányt éreztem, de az is furcsa volt, nem is tudom mihez hasonlítani, mert én tényleg ne ismerem ezt az érzést.
23 éves vagyok egyébként, és azért gondolom, hogy lehet sosem lesz, merthogy eddig sem volt, pedig az érintkezési felület adott volt, mégsem kellettem senkinek, ezért valószínűnek tartom, hogy hiányzik belőlem valami, vagy nem vagyok ilyen formában szerethető.
Na jó, igazából nem tudom, de ez nem is érdekes, csak kíváncsi voltam mások véleményére is.:)
Én megvagyok párkapcsolat nélkül is.
Annyiszor rácsesztem a lányoknál, most ott tarok hogy tehernek éreznéék egy barátnőt, mert foglalkozni kell vele ahhoz meg se energiám se kedvem nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!