Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ha valakinek nincs párkapcsola...

Ha valakinek nincs párkapcsolata és sosem volt, az nem lehet boldog?

Figyelt kérdés
2014. febr. 8. 22:05
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
66%
Az legalább nem tudja pontosan, hogy mi hiányzik az életéből, ezért szerintem még mindig jobb, mintha valakinek volt már kapcsolata és hosszú évek óta nincs senkije, vagy nem is lesz (bár én nem hiszem, hogy van olyan ember, akinek soha nem volt és nem is lesz kapcsolata, apácák, papok most nem számítanak).
2014. febr. 8. 22:08
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Ajaj, dehogy nem, időnként pont arra vágyik az ember, hogy ne legyen párkapcsolata....
2014. febr. 8. 22:09
 3/18 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Ma hallottam a vonaton ezt egy beszélgetésben, és elgondolkoztam, hogy nekem sem volt soha párkapcsolatom, kilátásban sincs, még azt is megkockáztatom, hogy sosem lesz, és erről jutott eszembe, hogy akkor én emiatt nem lehetek boldog (?)

Na mindegy, csak kíváncsi voltam.

2014. febr. 8. 22:12
 4/18 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy kérdezõ?Addig örüljél,amig valaki nem mászik bele a szivedbe és bánatot okoz.
2014. febr. 8. 22:40
 5/18 anonim ***** válasza:
59%
Szervusz...engem is érdékelne, miuért vélekedsz így?..mármint, hogy nem lesz ?
2014. febr. 8. 22:54
 6/18 Vree ***** válasza:
100%
Addig örülj, amíg azt hiszed hogy a párkapcsolat az egy olyan boldog, felhőtlen valami. :)
2014. febr. 8. 23:02
 7/18 A kérdező kommentje:

Egyébként erre én is gondoltam, hogy miután engem még sosem szerettek úgy, ezért én nem is tudom, hogy az milyen, és ha nem tudom, akkor valahol tényleg nem is hiányozhat.

Én voltam már egyszer "halálosan" szerelmes természetesen viszonzatlanul, és akkor nagyon nagy ürességet, hiányt éreztem, de az is furcsa volt, nem is tudom mihez hasonlítani, mert én tényleg ne ismerem ezt az érzést.

23 éves vagyok egyébként, és azért gondolom, hogy lehet sosem lesz, merthogy eddig sem volt, pedig az érintkezési felület adott volt, mégsem kellettem senkinek, ezért valószínűnek tartom, hogy hiányzik belőlem valami, vagy nem vagyok ilyen formában szerethető.

Na jó, igazából nem tudom, de ez nem is érdekes, csak kíváncsi voltam mások véleményére is.:)

2014. febr. 8. 23:09
 8/18 anonim ***** válasza:

Én megvagyok párkapcsolat nélkül is.

Annyiszor rácsesztem a lányoknál, most ott tarok hogy tehernek éreznéék egy barátnőt, mert foglalkozni kell vele ahhoz meg se energiám se kedvem nincs.

2014. febr. 8. 23:55
 9/18 anonim ***** válasza:
Nő, vagy férfi vagy?
2014. febr. 9. 00:15
 10/18 anonim válasza:
Nekem sem volt még senkim, viszont volt egy lány akit nagyon szerettem, csak nem mutattam ki, mert valahogy mindig volt barátja, aztán elváltak útjaink. A mai napig hiányzik, pedig igazából össze se jöttünk, csak barátok voltunk. Ezzel párhuzamosan 2 lány is érdeklődött elég komolyan, viszont nekik meg velem nem volt szerencséjük, mert nem viszonoztam az érzelmüket. Ez valami ördögi kör. Nekem sincs semmi kilátásban mostanában sajnos. Nekem elég rossz ez a helyzet, és szeretnék már kimozdulni ebből az évek óta tartó állóvízből, mert nem vagyok boldog. Viszont van olyan rokonom aki már 60 éves és egyes egyedül van, és kívülről boldognak tűnik. Aztán a fene tudja, hogy valójában magát belülről emészti-e valami, vagy beletörődött a helyzetébe, és elfogadta a helyzetét. 21F
2014. febr. 9. 00:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!