Ha valakinek nincs párkapcsolata és sosem volt, az nem lehet boldog?
A boldogság mindig múlandó és pillanatnyi érték.
Abban van valami hogy legrosszabb az mikor megkapod és utána veszíted el, marha nagy űrt hagy az emberben.
De egy kapcsolatban is lehet szomorú az ember. Legjobb talán az ha magadban is boldognak érzed magad és teljesnek az életed, én most erre törekszem, hogy a jelenlegi állapotomban is teljesnek érezzem az életet.
Az egyik kérdésre válaszolva nő vagyok.
Ja, egyébként gondolom, hogy az se mindig olyan szuper, ha párkapcsolatban él az ember.
Amúgy szerintem is meg lehet ezt szokni, nekem ez a természetes, nem i igen tudom elképzelni milyen az, ha van valaki, aki szeret.
És egyébként a boldogság sem ezen múlik feltétlen, én például most nem vagyok boldog, de nem azért nem vagyok, mert nincs párkapcsolatom, hanem egyéb problémák miatt. Ha most lenne bárki az életemben ezek a problémák, amik miatt nem vagyok boldog ugyanúgy jelen lennének.
Az attól függ, hogy az illető mennyit siránkozik miatta. Ha sokat, akkor boldogtalan lesz, de ha nem törődik vele, akkor az elméje sikeresebb területek felé fordulhat, amitől boldog is lehet. Persze ez egy fájó pontként valószínűleg ott lesz mindig. Nekem volt már kapcsolatom, de több mint négy éve nem találok senkit, és úgy tűnik ez egyre nagyobb valószínűséggel így is marad. Ha erre gondolok szomorúságot érzek, de ha nem foglalkozok vele, tök vidám vagyok egyedül is.
32F
kérdező, ugyanúgy vagyok, mint te, csak én 21 éves vagyok.
most én se mondanám magam boldognak, de leginkább azért, mert egyedül vagyok, nagyon nincsenek barátaim se. de amúgy elvagyok így, néha arra gondolok, hogy milyen lesz, ha lesz barátom, de annyi ideig voltam egyedül, hogy emiatt nem fog működni. de gondolom ez hülyeség :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!