Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nálatok, meddig tartott a...

Nálatok, meddig tartott a fekete korszak, ha volt egyáltalán?

Figyelt kérdés
Fekete póló, fekete pulóver, fekete nadrág (hosszú, 35 fokban is), fekete félcipő (nem bakancs). 14 éves és fiú, kb. egy éve tart ez az állapot, de inkább több. Kinőheti még? Mielőtt megkérdezitek: más baj nincs vele.

#ruha #öltözködés. kamasz
2015. jún. 5. 18:06
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
31 vagyok és még tart. Bírom a feketét :) persze, most már kombinálom mással is, de ha választani kell, folyton feketénél állok meg, tudatosan kell erőltetnem mást. Egyszerűen ez illik hozzám.
2015. jún. 5. 18:08
 2/23 anonim ***** válasza:
7%
Rasszista!!!!
2015. jún. 5. 18:23
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Én 34 vagyok. Még nem nőttem ki. Fekete, és nyáron is hosszú nadrág. :)
2015. jún. 5. 18:53
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

Miért baj, hogy csak feketét hord, ha nincs semmi probléma a gyerekkel? Legalább mindig összeillenek a színek amiket visel.

20 éves lány vagyok, én 14 évesen éltem a pink korszakom,2 alatt lecsengett. Testvérem most 15, a ruháinak a 90%-a kék.

Egy rossz szót nem mond(ott) rá soha senki, ellenben a feketével kapcsolatban olyan sok előítélet van.

2015. jún. 5. 19:04
 5/23 anonim ***** válasza:
*2 év alatt
2015. jún. 5. 19:05
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Van a férjemnek egy rokona, lány, 13 évesen volt egy kis rockos beütése. Egy év múlva kinőtte egyik napról a másikra. Nem is hord feketét egyáltalán.
2015. jún. 5. 19:45
 7/23 anonim ***** válasza:
2-3 év tuti volt. De van aki nem növi ki soha, most is szeretem a fekete ruhákat egyébként, de azért nem olyan egysíkú a ruhatáram színügyileg. 22L
2015. jún. 5. 19:49
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Rock korszak = feketét hord? Hát akkor én egy rohadt nagy rocker vagyok ezek szerint. :D
2015. jún. 5. 21:56
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha nekem cimezted akkor gondolkozzunk már.. Az aki rocker feketét hord. Ha úgy gondolod hogy én ugy gondolom hogy forditva is igaz ez, az úgy vicces, a fejembe még a családom sem lát. Márpedig semmi olyat nem írtam, ami a te állításodat igazolná.
2015. jún. 5. 22:00
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is tart még, de tényleg javultam, mondjuk a hosszú nadrág megmaradt, és meg is fog, rövidben meztelennek érzem magam.

19 vagyok

2015. jún. 5. 22:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!