Csajok mennyi pénzt költötök havonta kb:?
Kormos 2500,sima gellakk.
Kozmetikust nem fizetek,mert rokon csinalja. Egyebkent havi szinten egy tizest otthagynek. Gyakorlatilag mindenhol gyantaztatok,egyedul az egesz testemen a szor/haj a szempillaimbol,a szemoldokombol es a hajambol all:D + 2 havonta arckezeles.
Havonta veszek a szoliba kozepes berletet,5000 Ft-ert.
Fodrasz 3 havonta a vegebol vag,hogy ne torjon,es ennyi. 4000 Ft.
Ruhat evszakonkent vasarolok,ezt altalaban 20-30e kozott ejtem meg.
Egyeb szorakozas(mozi,suli bufe,fagyizas,kavezasok,buli stb.) osszessegeben 10e lehet.
40ezer.
Ebből úgy 30 elmegy kajára, a többi utazásra, kb havonta-kéthavonta elmegyek moziba, és ennyi. Évente szoktam bevásárolni videojátékokból, mikor nyáron le vannak árazva, szórakozásra ennyit költök.
Ruha: elég változó, általában minden hónapban veszek valamit, de van, hogy csak egy kis topot, van, hogy nagyobb kiadás. Szerintem átlagban olyan 8-10 ezer forint.
Kaja: itthon eszem, nagyon ritka, hogy a barátaimmal kajálni megyünk valahova, szóval ide nem írok semmit.
Szórakozás: havonta egyszer-kétszer megyek bulizni, mindig egy ötezrest viszek magammal, de általában megmarad 1000-1500 Ft. Szóval havonta max. 7-8 ezer forint megy el erre.
Ezen felül járok edzésre, az havi 5000, illetve műkörmöshöz (havi 3500), és fodrászhoz (ezt ismerős csinálja, szóval havi 4000.
Kaja: Változó, attól függ, hogy van-e kedvem tízóraizni, szóval 5000-nél több havonta nem hinném, hogy szokott lenni. De ez már akkor nagyon a plafon. Ebédelni otthon szoktam. A barátnőkkel való kajálást meg inkább a "szórakozás" részbe számítanám.
Szórakozás: Havi 20ezer körül szerintem. Mostanában nem járok már olyan sokat bulizni, de ettől függetlenül nem szeretek hétvégén otthon ülni, ezért szinte mindig megyek valahova pl. koktélozni, vagy minimum kávézni, kajálni. Meg ide jönnek még ugye a suli utáni kávézgatások is + mondjuk heti 1 doboz cigi, így szerintem nem olyan sok.
Ruha: Ez is változó, de átlagban talán azt mondanám, hogy kb. másfél havonta vásárolok ruhákat kb 30 ezer ft értékben. Évszakváltáskor pedig kb. duplaennyit.
18L
ruhák: főleg turkálóból vadászom a cuccaimat, havonta maximum 3-4000 forintért, ha nincs semmire sürgős szükség (cipő, dzseki, ilyesmi)
kaja: mikor iskolában vagyok elég keveset eszem, úgyhogy napi két zsömléből meg mondjuk egy almából eléldegélek, az úgy 100 forint, mondjuk minden második nap veszek csokit, vagy valamit, az egy plusz százas, mondjuk. úgyhogy havonta ha a hétvégét nem számoljuk úgy durván 3000 kajára.
szórakozás: sajnos dohányzom, arra havonta úgy 4000 forint száll el, leginkább sörözni szoktunk, az elég olcsó, mondjuk heti kétszer elmegyünk, megiszom hármat, korsója a kocsmákban úgy 300 úgyhogy kb 7000 forint.
durván tehát 18000 forint havonta
ruha: általában 20.000 havonta évszakváltáskor 30-40.000
fodrász:10.000(hajfestés, vágás)
szolárium: 6500 a bérlet az egy hónapra pont jó nekem, néha másfél hónapig is jó!
szempillatöltés: 4000/3 hetente
szórakozás: 7000ft (mozi, bulizás) + 10.000 (cigi)
kaja: 3000ft
egy olyan 60.000 költök havonta! dolgozom iskola mellett nem anyuci, apuci pénzéből!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!