Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Csajok mennyi pénzt költötök...

Csajok mennyi pénzt költötök havonta kb:?

Figyelt kérdés
ruhák, kaja, szórakozás
2015. jún. 5. 16:03
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
76%

Ruhára február óta egy forintot sem költöttem, előtte nem tudom, február óta vezetem a "költségvetést". Bár valószínűleg akkor sem sokat, nem emlékszem, hogy vettem volna bármit is.

Kajára sem szoktam, az elmúlt öt hónapban 1200 forintot költöttem, amiből 800 két fagyizás volt.

Könyvet vettem 12 ezerért Könyvfeszten, és ennyi. :D

15/L

2015. jún. 5. 16:17
 2/17 anonim válasza:
68%
nemtom annyim még sosem volt h kijööjek belőle
2015. jún. 5. 16:56
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Kozmetikus és Műkörmös együtt 4ezer minden hónapban.

Ruhát évszakonként veszek vagy ha meglátok valamit amibe beleszeretek,de mostanában nem vettem ruhákat.

Szórakozás olyan 3-4 ezer körül van havonta.

Kaját nem szoktam venni,de ha elmegyünk ebédelni egy kávézóba akkor az 1500ft körül jön ki.

2015. jún. 5. 17:08
 4/17 anonim ***** válasza:
57%

3 hetente manikűr, pedikűr- 11.000 Ft

4 hetente hajfestés- 10.000 Ft

3 hetente szempilla töltetés- 4.500 Ft

Étkezések: Pontosan nem tudom, de szinte semmit nem eszek itthon, mindent útközben veszek meg. De egy nap van, hogy 2000 Ft-ból lerendezek mindent, ha nagyon rohanok, de van, hogy 15-20 ezret is elköltök (nem a mekis és kifőzdés kajákra kell gondolni).

Szórakozás: Ez is változó, hiszen van, amikor egész éjszaka meghívnak, semmit nem kell fizetnem, máskor pedig a barátnőimmel bevásárolunk és valamelyikünknél összeülünk pletykálkodni, koktélozni.

Ruhák: korlátlan mennyiség. Még sosem számoltam össze, jobb így a lelkemnek.

2015. jún. 5. 18:11
 5/17 anonim ***** válasza:
14%
4 remélem ezeket nem szerencsétlen szüleid perkálják ki. Bár ez az "egész éjjel meghívnak" elég egyértelmű :D
2015. jún. 5. 18:31
 6/17 anonim ***** válasza:
40%

Attól, mert meghívnak bulikban, az egyéb dolgaimat meg anyáék fizetik, mivel még gimnazista vagyok.

Felfoghatatlan, igaz?

2015. jún. 5. 20:27
 7/17 anonim ***** válasza:
11%
Nem felfoghatatlan, hanem erkölcstelen :D Huzzál dolgozni, aztán meglátjuk luxus ribi leszel-e :)
2015. jún. 5. 20:35
 8/17 anonim ***** válasza:
88%

Nem tudom, változó.

Bulizni nem járok, kaját néha a Mekiben szoktam venni, de ha kockákat akarok, jó lenne leszokni róla. De egyébként nem szoktam ott se sokat költeni, mindig 1000 alatt kajálok.

Ruhák nagyon-nagyon változó. Volt olyan is, hogy egy hónapban 30.000-ért rendeltem a Forever21-tól (75 Euro felett ingyenes szállítás van, ezért muszáj voltam összegyűjteni sok ruhát), általában még Ebay-ről, illetve Dresslink.com-ról szoktam rendelni rengeteg mindent, de ezek legtöbbje 1000-1500 körül van. Illetve ha beleszeretek valami ruhadarabba, akkor azt néha megveszem.

2015. jún. 5. 20:41
 9/17 anonim ***** válasza:
74%
Nem kéne irigységből lepontozni mindenkit, aki költ ruhákra... Just sayin'
2015. jún. 6. 07:22
 10/17 anonim ***** válasza:
53%

"húzzál dolgozni"

Valószínű, hogy Te fogod megmondani, mit csináljak... :D

Jaj, ha az irigység fájna.

2015. jún. 6. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!