Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, mennyire szerettek...

Kamaszok, mennyire szerettek számítógépezni és internetezni?

Figyelt kérdés
Milyen időtöltésnek tartjátok?
2015. jún. 1. 15:31
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Egy héten egyszer lógok a haverommal, a hét többi napján ülök a gép előtt. Remek időtöltés, a felsőfokú angol nyelvtudásomat az internetnek és a játékoknak köszönhetem.

18/f

2015. jún. 1. 15:58
 2/4 anonim ***** válasza:

Szeretek online lenni,hiszen ha épp nem élőben vagyok a barátaimmal akkor a legtöbbel interneten is beszélgetek.

De magán a gépen általában sorozatot nézek csak,ami számomra kellemes időtöltés.

Illetve az internet megkönnyíti a mindennapjaimat, ha kell egy válasz valamire, buszmenetrend vagy bármi, a google rögtön ottvan nekem segítségül.

2015. jún. 1. 17:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Jobban a kelleténél. Általában Youtube-ozok, blogokat olvasgatok, képeket "szívelek" Weheartit-en, sorozatot nézek, és ezekkel párhuzamosan a nap (szinte) 24 órájában Neymar után nyomozok.
2015. jún. 1. 23:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Nagyon szeretek youtubereket nezni,illetve ha nem epp a barataimmal vagyok,csetelek veluk facen. Viszont nem gepezek allandoan,sokszor inkabb olvasok vagy megnezek egy filmet.
2015. jún. 2. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!