Kamaszok, mennyit szoktatok számítógépezni általában?
ehehe amennyit akarok ehehe
ok egy kib aszott kocka vagyok szóval napi akár 8-9 óra......... kivéve, hogy ha elmegyek a barátaimmal inni füvezni sétálni dumálni hasonló :D
15/l
Amennyit akarok.Nekem nem szabják meg.Átlagban hétköznap olyan 3-4 órát.
15/l
Kocka vagyok,szóval,amikor itthon vagyok,akkor ha nem tanulok,akkor gépezek..ha meg megyek valahova akkor ott nem gépezek,vagy pld ismerősömnél sem.:)
Szóval kb napi 7-8 óra megvan,de szüneteket tartok természetesen.(kell takarítani,mosogatni..stb.)
17/L
Suli hétközben 2 óra, néha 3... (Este filmezés helyett szoktam.)
Hétvégén 3 óra szintén, szünetekben meg változó, van hogy hozzá se nyúlok, van, hogy 8-10 óra... Van, hogy haverokat áthívom LAN-ozni, abban a rekord 36 óra volt, amit letoltunk, de utána napokig rosszul voltam...:( (Hülyeség volt.)
Jajj de édes, mennyi aranyos kocka lány van itt :DD
Én is napi több óra, de változó. Nyílván ha haverokkal van program, akkor annyival kevesebb.
Majd lemérem hogy mennyit kotlok egy héten.
De szerintem azért annyira nem durva, még így nyáron is, alszok egy 10 órát, hetente utakkal együtt azért 15-20 órát sportolok, plusz még rengeteg egyéb dolog, de azért így nyáron lehet lesz egy heti 30-40 óra. Bár a fene se tudja. Suli időben jóval kevesebb. Akkor van hogy napokig ide se ülök.
Suliidőben napi 6-8 óra.
Hétvégén és szünetekben napi 12-14 óra.
Nem játszom, vagy érettségire készülök, vagy programozom. :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!