Ti mikor csinálnátok azt egy fiú osztálytársatokkal, hogy levegőnek nézitek általában, és nem is nagyon köszöntök neki?
Figyelt kérdés
2013. jan. 31. 18:28
1/6 anonim válasza:
Ha nagyon-nagyon-nagyon rosszban vagyunk, de ehhez tényleg az kéne, hogy már az is idegesítsen, hogy levegőt vesz. Szerencsére nincs ilyen osztálytársam :)
2/6 anonim válasza:
Ha ilyet csinalnek valakivel,az ket dolgot jelenthet: vagy gyulolom, vagy pedig szeretem, de tudom, hogy soha nem lehetek eleg jo neki, ezert tettetem.
4/6 zsófi :)) válasza:
Én nekem ez csak azt jelentheti hogy nagyon szeretem, már volt ilyen, ha gyűlölöm, akk inkább oltogatom!
5/6 anonim válasza:
Én szerelmes voltam egy fiúba és folyton levegőnek néztem. :D Hát, nem volt életem legjobb döntése.
6/6 Mcgalagony17 válasza:
Ha az illető fiú kibeszél a hátam mögött, és úgy próbál "udvarolni", hogy azt mondja guminőt fog gyártani belőlem és az osztály előtt mutogatja, hogy meg akar csöcsörészni. Ja és ha közli, hogy az osztálykiránduláson majd bebújik a takaróm alá. Megtörtént eset:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!