Szülők! Mit csinálnátok 17 éves fiatokkal, aki sáros lábbal ráment a vadi új,2 napos bézs színű szőnyegre? Mondanom sem kell, hogy nem megy ki belőle.
Nem rég jöttem haza, és most vettem észre. A szobát nem használjuk, csak amolyan tisztaszoba. Most volt festés, és új szőnyeget vettünk. Tegnapelőtt leraktuk, ma meg sáros lábbal ráment. Kb 20 lábnyom. Már csak azért sem értem, mert 5 perc alatt megmossa a lábát, van kint egy lavor, tele vízzel, sőt, még törölköző is. És hogy ő neki oda miért kellett bemenni? Nagyjából csak főzős cuccok, meg alkalmi ruhák vannak, de nem azokhoz ment.
Első gondolatom az volt, hogy kitakaríttatom vele, de nem megy ki, semilyen folttisztítóval, se szőnyegtisztítóval, semmivel. Holnap megpróbáljuk magasnyomású mosóval, de félek az se használ. Ti jelen esetben mit csinálnátok vele?
A szőnyeget porszívózd ki,amikor a sár megszáradt. Utána puha kefével,ecettel keféld át. A foltokat kiveszi és újra szép lesz a szőnyeged.
A fiad is megcsinálhatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!