Írnátok nekem egy részletes listát arról, hogy mit vigyek 3 napos osztálykirándulásra az Északi-középhegységbe?
ujjatlan póló:2db.
rövidujjú póló: 2 db.
pulóver: 1 db (sportos jellegűt)
1 db esőkabát.
1 db. melltartó
3 db. bugyi
3 db zokni
1 db rövidnadrág
1db térdnadrág
1db hosszúnadrág
sportcipő
strandpapucs ( a szállásra is jó)
kényelmes szandál
hálóruha 1db.
fésű, testápoló, dezodor, tampon/betét, fogkefe, fogkrém, zsebkendő.
füzet (lapok), tollak, ceruza (nhány darab) olló
útra esetleg magazin vagy könyv.
telefon
némi zsebpénz.
fényképezőgép
attól függően kell-e vinni, ágyneműt (huzat, lepedő, stb. de ezt az OF el szokta mondani)
fél literes palack amibe tudsz tölteni vizet
hátizsák
tusfürdő
Én még elemlámpát és térképet/iránytűt is vinnék:)
És a mobiltöltődet se hagyd otthon, plusz nem jöhet rosszul egy pakli francia és magyar kártya sem.
Jó kirándulást!
Fent már írtak nagyon jó válaszokat!
Én nem írnék kisregényt neked, de mivel itt lakok az Északi-középhegységtől kicsit délebbre, van némi tapasztalatom. Mindenképpen vigyél melegebb ruhát is. A hegységben kb. 6-8°C-al hidegebb van, mint a városban. Nappal annyira nem érezhető a különbség, ha süt a nap, de este bizony érezni lehet a különsbséget.
Szóval vigyél melegebb és vékonyabb ruhákat is, valamint túracipőt. Vagy olyan sportcipőt, amiben kényelmesen tudsz gyalogolni/túrázni, nem töri fel a lábad, nem ázik át és nem csúszik a talpa. Esőkabát szintén elengedhetetlen, azért ne esernyőt vigyél, mert az erdőben a fák között aligha tudnád használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!