Hová mentek osztálykirándulásra? :-)
Mi már voltunk,bár nem volt nagy élmény.
Nagyon rossz volt az osztály magatartása és tanulmányi eredménye,ezért csak városnézésre mentünk abba a városba ahol a suli is van,én pedig világéletembe itt éltem,szóval nem mondtak nekem újat:D
Egyébként általánosban voltunk Aggteleken,ami nagyon szép volt és amire nagyon emlékszek az Ipolytarnóc.Gyönyörű hely,csak az Ipoly miatt sokszor veszélyben van...
15/L
Én úgyvagyok vele h már 8adikban se vtam... aztán 9-10ben nem mertek minket elvinni mert az iskola 1ik legrosszabb osztálya vtunk -.- XD csongrád megye 1ik legrosszabb hírű szakiskolájában XD szal én így vok ezzel
17/f
Mi már voltunk, érettségi szünetben, gimis vagyok.
Esztergomban voltunk, direkt nem akartunk messzire menni (tatai gimi). Nagyon vártam és nagyon jól sikerült :D Mindig rengeteget nevetünk mindenen:)
16L
9.es vagyok,lány hatalmas buli volt :D
Pécsre mentünk,csongrád megyéből (gimi).
Pécsen pedig a koleszba voltunk,elég jó volt a szállás.
Az osztfőnök az elment valahova este felé,azt mindenki csinált amit akart /gondolhatjátok :D/.
Na hát én mindig élem az ilyeneket,nem vagyok az a punnyadós tipus,feltalálom én magam a leglepukantabb szállásba is..Hát ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!