Miket vinnétek egy 2 hetes nyári táborba, illetve egy 3 napos osztálykirándulásra?
Ruhákat, cipőket és tisztálkodási szereket leszámítva:
-körömvágó olló,
-gyógyszerek (fájdalomcsillapító, leégés ellen valami, fenistil)
-ha lány vagy tampon, betét
-hajszárító, ha kell (esetleg beszélj össze azokkal akikkel mész, nem kell mindenkinek cipekedni)
-hajmosáshoz törölköző
-tusolós papucs
-személyi okmányok
-elemtöltő (pl.: fényképezőgéphez)
-kis zacskóba egy kevés mosópor
Hirtelen ennyi jutott eszembe.
minden napra fehérnemű,póló
3 pulóver
2 rövid nadrág
2 hosszú nadrág(farmer)
2 térdnadrág
napok száma+2 zokni
2 törölköző
2 edzőipő
1 szandál
1 melegító éjszakára
1 papucs
neszeszer:
tusfürdő
hajsampon
hajkefe+hajgumi
betét/tampon
egyéb cuccok:
mp4
napló
könyv
költőpénz
zseblámpa
mobil
fülbevaló(max 3 pár)
21.27-es vagyok, nem értem, miért kellett lepontozni (annyira álszent dolog volt), nem rosszindulatból írtam, sőt!
Az miért hasznosabb, hogy mp4-et vigyen, vagy maxium 3 pár fülbevalót, vagy tampont ??????
Egyébként nekünk a gimis táboris-cucc listán a legelső helyen szerepelt ez a tétel(jó tíz évvel ezelőtt is !!!), alatta pénz-iratok, ruhák, tisztálkodószerek stb... Ezek szerint minden pedagógus is hülye, aki fel meri vállani, hogy igenis a mai világban a tizenévesek aktív szexuális életet élnek? Azt hiszem, minden felelős szülő és pedagógus ezerszer inkább elviseli a hülye vihogást egy ilyen listatétel miatt, mint hogy vártalanul becsússzon egy nemkívánt baba és keserű döntéskényszerbe sodorjon fiatal életeket!
Pontozzatok le nyugodtan, ne védekezzetek a táborokban sosem, aztán meg menjetek abortuszra és vegyétek a vállatokra a lelki terhét, vagy szüljétek meg és felnőttfejjel érettségizzetek-dolgozztatok-találjatok párt kisgyerek mellett (ami nyilván nem lehetetlen, de sokkal-sokkal nehezebb az élet egy koránjött babával).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!