Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miket vinnétek két napos...

Miket vinnétek két napos osztálykirándulásra?

Figyelt kérdés

Hello!

Ti mennyi ruhát vinnétek? Hány cipőt? Valami csini rucit is?

És gáz, ha pizsamának csak egy ócskább gatyát, meg egy bő pólót viszek?

Köszi!

14/L

2010. jún. 2. 15:52
 1/10 anonim ***** válasza:
89%
óvszert mindenképp
2010. jún. 2. 15:55
 2/10 A kérdező kommentje:
Hahaha, nagyon humoros....:D
2010. jún. 2. 15:58
 3/10 anonim ***** válasza:
72%
piát
2010. jún. 2. 16:01
 4/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hova mentek, mit csináltok, de elég rossz idő van itt, szóval:

farmerben, sportcipőben/tornacipőben, rövidujjú felső, vékony kardigán, tavaszi kabát szettben mennék. Ez kényelmes és jó is. Vinnék pluszban fehérneműt, 2 pólót, 1 farmert, 1 kardigánt, papucsot, pizsit (én is régi gatyóban, pólóban alszom, sztem jó, de azért szakadt ne legyen). Ha kirándultok is, akkor egy plussz sportcipő sem árthat, hátha beázik. Mindenképp vigyél ernyőt. Tisztálkodási szett ugye alap, ha sminkelsz, akkor plusz szemceruza meg szempillaspirál. Szerintem ennyi.

2010. jún. 2. 16:02
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm!:)

Persze, piát viszünk, mindenképp:D....nyugi, nem viszünk.:)

Nem sminkelek, úgyhogy azt nem kell vinnem.

Jöhetnek még válaszok!

2010. jún. 2. 16:11
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
egy liter házipálinkát, sört meg bort
2010. jún. 2. 17:06
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
6doboz cigi
2010. jún. 2. 18:19
 8/10 anonim ***** válasza:
16:02-es jól elmondta. Megfelelő mennyiségű fehérnemű és zokni +1. Én is farmerben pólóban pulcsiban meg sportcipőben mennék. Egyébként hova mentek? Mi lesz a program? Én sose vittem magammal pót cipőt, de ha olyan helyre mentek ahol elázhat, nem árthat. Plusz farmergatya, mert az is elázhat, koszos lehet. Pólóból is minden napra +1, hogy legyen. Még egy pulcsi, valami vízálló dzseki. Esernyő, de ha olyan helyre mentek, ahol az akadályozna, akkor esőkabát. Csini rucit max akkor vinnék, ha külön kérik. Szerintem felesleges. Pizsinek én is egy nagy pólót használok, szóval szerintem az jó. Hát talán ennyi. Még lehet vihetsz napszemüveget, amilyen szeszélyes most az időjárás.
2010. jún. 2. 18:26
 9/10 anonim ***** válasza:

Szia amit én szoktam:

3 póló

2 pulcsi (1 vastag)

1 esőkabát + esernyő

1 kisebb hátizsák/táska

2 cipö(pl ha az egyik elázik)

4 bugyi

4 pár zokni

2 nadrág

és kb ennyi :D

2010. jún. 2. 18:54
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszi!

1.nap:Először megyünk sétálni Vácra, aztán ledobjuk a csomagokat a visegrádi szálláshelyen, de nincs időnk átöltözni, aztán megyünk túrázni, aztán vissza a szállásra, átöltözés, strand. 2.nap: Múzeumpedagógiai foglalkozás, ebéd, séta, esztergomi bazilika, haza.

2010. jún. 2. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!