Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoktatok szoptatás közben...

Szoktatok szoptatás közben számítógépezni, netezni?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 18. 11:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Nem!

Nekem/nekünk a lányommal amúgy is olyan nehezen ment hogy nem is lett volna rá módom.

2013. ápr. 18. 11:03
 2/15 anonim ***** válasza:
Nem... Olvasni sem.
2013. ápr. 18. 11:04
 3/15 anonim ***** válasza:
87%

Igen. Pl. most is. :o)

De nem csak netezni, telefonálni is, vagy bármit.

Harmadik babám, nem tehetem meg, hogy "csak" üldögélek, van hogy puzzle-zok a nagyokkal, vagy felolvasok nekik, de volt hogy a sütit szedtem ki a sütőből, és még sorolhatnám. Nekem már valahogy unalmas is sokszor, ha semmi mást nem csinálok közben, most összeszámolva ez az ötödik évem, amit szoptatással töltök. Persze nem azt mondom, vannak meghittebb szopik is, leginkább este, meg éjjel. Bár a 10 hónaposom azért viszonylag gyorsan végez is most már.

2013. ápr. 18. 11:11
 4/15 anonim ***** válasza:
60%
igen
2013. ápr. 18. 11:16
 5/15 anonim ***** válasza:
23%
Nem!!Ez egy meghitt dolog az anya és a baba között,el sem tudom képzelni,hogy másra koncentráljak.
2013. ápr. 18. 11:29
 6/15 anonim ***** válasza:
nem
2013. ápr. 18. 11:30
 7/15 anonim ***** válasza:
81%
Simán, ha kényelmes.
2013. ápr. 18. 11:46
 8/15 anonim ***** válasza:
72%

Most is azt csinálom. :-)

Ahogy előttem is írta valaki csaknem öt éve zsinórban szoptatok, 10 hónapos a harmadik manóm. Fejen állva is simán tudok, ha kell.... :-D

2013. ápr. 18. 11:59
 9/15 anonim ***** válasza:
83%

Igen, különben bealudtam volna :)

Persze, nagyon meghitt és bensőséges dolog (pont ezért nem szoptattam soha nyilvánosság előtt), de mivel a fiaim akár fél órát is képesek voltak a mellemen lógni, muszáj volt valamivel lefoglalni magam, különben elszunyókáltam volna :)

Mondjuk éjszaka rendszeresen meg is történt, na de ki bír 2 óra alvás után fél óráig még mosolyogva gyönyörködni, mindezt 3x/éj :)

2013. ápr. 18. 16:20
 10/15 anonim ***** válasza:

szoktam, meg olvasni is, amúgy én is bealudnék, és kimaradna a büfiztetés, ami a mi helyzetünkben nem túl szerencsés, hasfájós a pici. ezek a valamivel lefoglalom magam etetések délután/este vannak inkább, ilyenkor én is fáradtabb vagyok már.

reggel általában párom is odabújik hozzánk, ez a legbensőségesebb, meghittebb etetés :)

2013. ápr. 20. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!