Szoktatok szoptatás közben számítógépezni, netezni?
Tudod kedves Utolsó, azt nem értem, hogy ha a babáddal ennyire "tisztelet teljes" vagy, akkor más anyukáknak hogy szólhatsz be ilyen módon...
Mert az egy dolog, hogy nem értesz egyet a szoptatás közbeni netezéssel, szíved joga, de ilyen stílusban közölni ezt...
Amúgy meg gondolom néhány hónapos, max egy éves lehet az első babád.
Remélem saját magaddal elnézőbb leszel, ha esetleg még később megváltozna a véleményed erről...
egy korábbi válaszoló
Kedves 12-es, akkor te tiszteld meg azzal a babádat, hogy nem netezel szopi közben, én meg azzal tisztelem meg, hogy akkor figyelek rá, amikor arra van igénye, nem pedig akkor, amikor szopizik, mert akkor pont azt kapja, amire szüksége van: ölbe veszem, kapja a mellemet, az anyatejet. Baromira mindegy neki, hogy közben netezek vagy olvasok vagy tévézek vagy a férjemmel beszélgetek vagy ami még valószínűbb, hogy a tesóival foglalkozom.
Szép dolog a csak babára figyelés, de én is azt gondolom, mint az előző válaszoló: valószínűleg pár hónapos az első babád. Majd akkor fogalmazz meg ilyen sarkalatos véleményt a témáról, ha neked is lesz három-négy gyereked és zsinórban szoptatsz és anya vagy évek óta. Nem leszel attól sem rosszabb, sem jobb anya, hogy szopi közben uram bocsá' mással is foglalkozol, netán saját magad szórakozására fordítod azt az időt, amíg a pici eszik. Tőle nem vonsz meg ezzel semmit, de magadnak sokat adhatsz, ami megint csak a babának lesz jó hosszú távon.
Én aztán igazán "ősanyaként" vagyok itt számon tartva, ha valaki, hát én eléggé mindenek elé helyezem a gyerekek érdekeit, de egyáltalán nem gondolom, hogy attól lenne valaki rosszabb, mert szopi közben nem csak a szoptatásra gondol. Igen, pár héttel a szülés utánig lehet, hogy csak arra fókuszálsz, de aztán telik az idő, szoptatsz évekig és kizárt, hogy mindig képes legyél (éveken át napi összesen sok órát) csakis és kizárólag a szoptatással foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!