Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Akik vagdosták magukat,...

Akik vagdosták magukat, Nektek jobb lett azután?

Figyelt kérdés

Elegem lett. Anyám azt mondta utál. Sosem néztem rá úgy mint egy anya. Ma este lehordott mindennek csak azért mert nem jól szeleteltem a sajtot !!, most is kiabál hogy nagy senki vagyok, miért születtem meg, lehet jobb lenne ha megdöglenék, lusta dög vagyok stb..

Úgy döntöttem vagdosni fogom magam holnaptól, lehet anya akkor foglalkozna velem ha nem akkor marad az öngyilkosság és egész életére lelkiismeretfurdalása lesz. Akik vagdosták magukat jobb lett azután?

15/l

2015. máj. 19. 21:52
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nem és őszintén mondom, hiába érzed úgy, hogy nincs más megoldás, azzal biztosan nem oldod meg, ha még bántod is magad. Inkább foglalkozz olyan dolgokkal, amik megnyugtatnak. Találj új hobbit, vagy helyet, ahol szórakozhatsz. Nincsenek barátaid? Írd ki magadból, hidd el jobban leszel tőle, mintha megvágnád magad. :)
2015. máj. 25. 01:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!