Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért ellenzi apa ezt a...

Miért ellenzi apa ezt a távkapcsolatot? Hogy bírhatnám jobb belátásra?

Figyelt kérdés

Lett egy barátom, aki külföldön él (Manhattan), de gyakran van Európában, mert az apukája brit.

Én pedig Moszkva és Bp. között ingázok év közben.

Beszéltem apának erről és csak annyit mondott, hogy ennek nem lesz jövője, meg ilyen távolságok mellett nem lehet együtt maradni.

De ő az első barátom és eddig szerintem elég jól megoldottuk év közben, hogy találkozzunk. Most meg itt a nyár és nincs semmi baj.

16L (ősszel leszek 17)

2014. júl. 25. 10:37
 1/3 anonim válasza:
100%

Én is távkapcsolatban éltem 2,5 évig..nekem is pont ugyanezt mondták a szüleim, hogy nem bír ki egy kapcsolat ekkora távolságot, meg hogy csak magamat bántom azzal, hogy elhiszem nekünk menni fog stb..

És most ott tartunk, hogy már 7 hónapja együtt élünk..

Én annyit mondtam otthon, hogy "tudom, hogy csak jót akartok, de saját magamnak kell kitapasztalnom a dolgokat."

Nehezen, de elfogadták.:)

2014. júl. 25. 10:56
 2/3 anonim ***** válasza:

Azta, nem semmi utazók vagytok ti :)

Azt hinné az ember, hogy az apja örülni fog, hogy jó messze lakik a fiú, aki "megkörnyékezte" a kislányát, nem? Nyilván félt téged, nem akarja, hogy megbántsanak, összetörjék a szíved, stb. De meg kell értenie, hogy meg kell hoznod a saját döntéseidet és el kell követned a saját hibáidat (amikről nyilván elsőre nem tudod, hogy hiba) ahhoz, hogy racionális döntéseket tudj hozni felnőttként. Beszélj erről apukáddal ,de finoman adagold neki, tudod, hogy az ő szemében te még a kislánya vagy, és mindig az is leszel. De ne hagyd, hogy lebeszéljen a kapcsolatodról, mert ez nem az ő döntése. Ha valami veszélyt lát, úgyis cselekedni fog (nem hagyna elmenni bukósisak nélkül egy szétesés szélén álló mocin valami fura fazon mögött "élje csak a saját életét" címszóval, nemde? :D) de addig meg kell állnia, hogy beleszóljon a dologba.

Sok sikert nektek!

2014. júl. 26. 16:53
 3/3 jeff the killer válasza:
Én nekem is távkapcsolatom van a lánynt a facebokon ismertem meg és már 1 hónapja járunk nekem is ezt mondta a fater de nem izgatott szeret és és én is szeretem ez a lényeg 13/F
2014. aug. 17. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!