Vannak itt olyan kamaszok, akik a jobb testvér árnyékában élnek és folyton hozzá hasonlítják őket?
Figyelt kérdés
Biztos vannak sorstársaim. Folyton a nővérem árnyékában élek, a szüleim mindig őt hozzák fel példának, őt szeretik jobban, mert tanul, a 2. diplomáját csinálja, nincs fiúja és nem bulizik, nem iszik, folyton segít otthon. Hihetetlen rossz érzés, hogy velem meg úgy viselkednek, mintha nem is az ő lányuk lennék, rám nem büszkék, nem foglalkoznak velem, a jóért nem is dicsérnek meg, pedig értem el sikereket, de sose elég, nem érhetem utol a nővéremet. Jól tanulok, már van egy 5-ös érettségim is, a hobbimban is viszonylag sikeresnek mondhatom magam, de soha nem elég, mindig többet várnak. Mindig érzem, hogy nem vagyok elég jó nekik, én vagyok, aki tönkreteszi az életüket, mert túl problémás vagyok. Nem mindig fogadok szót, de olyan kirívó dolgokat nem teszek. Sose leszek már ebbe a családba való és a szüleimnek elég jó? 18 éves vagyok.2015. febr. 4. 20:07
1/3 anonim válasza:
Hasonló. Nővérem most 19, fogorvosi egyetemen, felsőfokù angol nyelvvizsga, és mindenki szereti mert vicces, kedves (még azokkal is akit utál), hasonlovak. Meg itt vagyok én, aki 15 éves, most kaptam egy kémiakettest, folyton visszapofázok (nem is, csak magyarázkodok) és sose érek majd a nyomába. Mindenki összekeveri e nevünket, meglepődnek hogy én nem írok oly szépen, nem mosolygok oly sokat, vagy neadjisten semmi kedvem orvosnak lenni, inkább utaznj akarok.
3/3 A kérdező kommentje:
Nálunk is hasonló. Nagyon hasonlítunk, mindig ikreknek néznek, pedig 5 év van közöttünk. Ő mindenkivel kedves, bájolgós, csacsog minden idiótaságról. Én meg a nyers, aki nem szereti ezt az állszentséget és hajlandó igazat mondani. Kevesen is szeretnek emiatt, de nem alapul hazugságokon a barátságunk.
2015. febr. 7. 16:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!