Testvérbabakocsit vennék! Melyik a jobb?
Ezeket nem ismerem, nekem Graco Stadium Duo volt, én nagyon szerettem.
Nekem ilyen gondom nem volt vele. Ami főleg tetszett benne, hogy a hátsó ülés meg van emelve. Nekem 13 hónap van csak a gyerekeim közt, tehát jól jött, mikor a kisebb is már tudott ülni és kíváncsiskodni akart, akkor könnyebben kilátott. Ugyanakkor a hátsó ülésnek is van lábtartója, nem egybe van a két ülés. Valószínűleg ezért is lehet drágább.
Én anno, 2011-ben 60 ezerért vettem újonnan, plusz esővédőt. Nemrég adtam el 30 ezerért hibátlan állapotban.
Használtan olcsóbban kapsz, lehet jókat kifogni:)
Igaz én városban használtam, azt az utat bírták a kerekei.
Egyébként a kettő közül amit írtál, a GoBabyGo kocsit ajánlom, azt sokan dícsérik.
Elég sokat látok mostanában ABC Design testvérkocsit is.
Bocs, ha off, de nekem graco stadium duo volt, használtan vettem 25e-ért, nagyon is remek állapotban, és szinte ugyanolyan remek állapotban adtam tovább.
Szuper babakocsi, nagyon ajánlom.
kedves kérdező, hogy döntöttél?
Melyik típust vennéd meg újonnan vagy használtan?
nekem most derült ki hogy jön a kis tesó, kis fiam kb 20 hónapos lesz jövő tavasszal amikor megszületik, én is gondolkozom már a testvérbabakocsin.
Nekem az is fontos szempont lenne hogy milyen magas a tolókar, mert mi eléggé magasak vagyunk én majdnem 180cm férjem meg majdnem 2 m - szóval annak idején is igazi kihívásnak tűnt a kisfiunknak babakocsit venni - végül egy 3funkciós terepbabakocsit vettük és most tavasszal meg egy lapra csukható Gicomelli olasz márkájút előbbinek 120cm utóbbinak 112cm volt a max tolókar magassága - mindkettőt nagyon szeretjük...
Az átlag tolókar magasság 1m körül van és néztünk annak idején gracocat is és azok alacsonynak bizonyúltak bár kép alapján a graco quattro tour duo elég magasnak látszik, bár ez csak személyesen dönthető el, ilyennel kapcsolatban volt már valakinek tapasztalata?
Kisfiam júliusban volt 1 éves, és még nem jár ki tudja hogy 20 hónaposan mennyire lesz aktív, nem kapkodjuk el a babkocsi vásárlást várunk még vele legalább jövő évig, de azért örülnénk ha megosztanátok tapasztalataitokat.
Szia!
Végül egy graco quattro tour duo-t vettünk használtan. Eddig meg vagyok vele elégedve nagyon jól manőverezhető, messzív babakocsi. Csak baromi nehéz!!!!!! :)))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!