Ti vennétek 14-15 éves lányotoknak bikinit nyárra?
14 éves vagyok szeptemberbe leszek 15.
Anya 2 éve tankinit vett nekem mert a bikinihez kicsi voltam. Nem is tetszik de az mondta anya vagy megveszi azt vagy semmit. Ha vizes lesz teljesen rámtapad és eléggé látszik a mellemnél (nincs benne szivacs). Mivel szerintem kicsi rám ezért másikat kell venni. Tavaly osztálykiránduláson is kibeszéltek mert mindenki másnak bikinije van. Nem szeretném hogy mindenem kilátszodjon de azért jó lenne olyan fürdőruha amit szeretek. Kiskoromban is csak azt vehettem fel amit anya mondott és most is hasonlóan csinálja. Nála még a cicanadrág is k.rvás és a leggingset sem engedte (most talán sikerül rábeszélnem) ezért csak farmerjaim vannak.
Ti vennétek a lányotoknak bikinit?
Hát ha a gyerekem abba érezné jól magát és nem nézne ki benne úgy mint egy koravén, akkor vennék neki.
Az én lányom 4 éves, de már 2 évesen is bikinibe flangált :-)
14 évesen még a felnőtt nőknek szánt bikinik túl nagyok voltak nekem (igaz, ez 30-ra se sokat javult, de ez már egyéni szoc.problem). A gyerekbikinikben pedig (az én időmben) még nem volt szivacs.
Viszont ha a lányomnak nem lennének ilyen "méretproblémái", nem látnám akadályát, hogy bikinit vegyünk neki.
Persze lehetőleg nem extra push-up, nyakig nyomó darabot tangabugyival, hanem valami ízléseset.
egyszerű.. ha nem akar menni, elmész aztán veszel magadnak..
én ezt csináltam múltkor.. igaz én fiú vagyok, de ez mindegy..
newyorkerben volt valami póló ami tetszett, de anyám szerint a felirat nem iskolába való... jólvan, oké akkor nem kell.. na másnap szépen visszamentem aztán megvettem magamnak:D
Természetesen vennék.
Fürdőruha utoljára kb. 5 évesen volt rajtam, akkor is azért, mert tetszett, amellett bikinijeim is voltak.
Nem is gondoltam volna, hogy ilyen kérdés akárkiben felmerülhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!