9 és fél éves lányotoknak milyen ajándékot vennétek?
ebben a korszakban (általában) a leánykák nagyon szeretik a lovakat, lovas dolgokat.
esetleg megrendelhetnétek neki a Pony club-ot. nagyon jó, vannak benne nagyon szuper ajándékok, de igazán csak akkor hasznos, ha a gyerek lovagol, vagy nagyon szereti a lovakat.
ja, és minden csomag kb. 500-1000forinttal drágább lesz. :(
Köszi a válaszokat,várom továbbra is!
A póniklubban benne volt a lányom,és örülök,hogy végre "megszabadultam" tőlük,mert semmi értelmét nem láttam!
kreatív ajándék: pl.: van egy kép, ki van rajzolva rajta valami és ki kell karcolni / festeni
vagy díszítsd ki a saját emlékkönyvedet
vagy valamilyen társasjáték
a hannah montana gagyi :D könyörgök ne vegyél neki semmi hannah montanas-at
a ruha is jó ajándék lehet :) vagy tényleg valamilyen hajcsat /hajápolókészlet/
én mindig is szerettem volna egy nagy plüssállatot :) szerintem az is jó lehet :P
Sajnos ez a megkérdezés dolog nem nagyon működik nálunk,mert ő sem tudja mit akar.Egyszer mondta,hogy egy lovat szeretne,de hát azt meg hová tegyük!
Könyvet azt biztos kap majd,mert olvasni szeret,azt mindig mikulásra szokott kapni!
Ezek a kreatív hobbis dolgok is jól hangzanak,majd szétnézek miket lehet kapni.
Gondoltam talán kaphatna egy hegedűt,mert 2 éve hegedülni tanul(saját akaratából),de lehet hogy ez nem igazán karácsonyra való ajándék,mert ez iskolai dolognak számít neki,vagy nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!