Hogyan tudnám elfogadni, ha a fiam a punk stilust követi?
Figyelt kérdés
2010. febr. 21. 18:14
21/21 anonim válasza:
az én anyum nem engedi azt sem hogy a falamra plakátokat tegyek (még nem is próbáltam mert félek vmi bajuk lesz...), bakancsba nem járhatok (télen is alig) mert anyu szerint úgy nézek ki benne mint egy bohóc, fekete cuccot nem vehetek fel vagy csk nagyon ritkán, zenét hallgati sem merek fülhallgató nélkül, szal tiszteletem kedves Anyuka hogy Ön legalább próbál megoldást találni eme problémára. Volt egy zenekaros pólóm. anyu kidobta a kukába mert nem tetszett neki. az egyik pulcsimmal is ez volt a helyzet. elegem van már ebből a családból. hát nem csoda hogy a telefonomon a csengőhang a Junkies-nak az Apám vegyél nekem egy lakást?! sok sikert kedves Anyuka!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!