Mi zavarna jobban? Ha a kamasz gyereked punk vagy skinhead lenne?
Figyelt kérdés
2010. nov. 5. 20:00
1/28 anonim válasza:
Amíg nem keveredik bele vmi balhéba egyik sem. Am is szeretem az exploitedet. :D
17F
2/28 anonim válasza:
Egyik sem zavarna különösebben, amíg nem keveredik semmi rosszba. Amúgy sokkal jobban zavarna, ha vmi pláza cica/pláza k*cs*g lenne.
3/28 anonim válasza:
Inkább legyen punk, bár annak se örülnék olyan nagyon. De náci ne legyen semmiképp.
5/28 anonim válasza:
HA skinhead lenne,nem zavarna, ha drogos, annál inkább, márpedig kb ez az egyetlen olyan közösség, ahol ez nem fordulhat elő.
De az zavarna a legjobban, hogyha részeges, drogos élvhajhász lenne, nevezzük bárhogyan is a szubkultúrát.
6/28 anonim válasza:
Punk legyen, én is az voltam! Legalább lenne beszédtémánk, közös zenei ízlésünk.
7/28 anonim válasza:
Én is punk voltam.Ezelőtt 20 évvel.
8/28 anonim válasza:
az zavarna jobban ha skinhead lenne
ha csak divatból tenné, akkor végül is mindegy, de ha az elveivel is egyetértene, annak nagyon nem örülnék :(
9/28 anonim válasza:
Ha punk lenne. Apám is skin és az ő barátain kívül nem nagyon találkoztam még jobb emberekkel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!