Mi zavarna jobban? Ha a kamasz gyereked punk vagy skinhead lenne?
Én csak kiröhögöm az ilyen skinhead vs. punk embereket. Édesapám "skinhead", van gázpisztolya, bakancsa, és turulos nyaklánca. Vonattal jár és elég jól el tudja dumálni az időt, mint én:D Szóval egyik nap beszélgetett egy hasonló korú emberrel mint ő: Apukán szépen elmagyarázott higgadtan mindent. Nem idióta, beteges összeesküvéselméleteket, hanem a valóságot. És tényleg felébresztett már több embert is. Egy 40es nő viszont kemény dió volt, vagyis..köh..szőke:D(tisztelet az okos szőkéknek) Az egész egyórás bólogatás után egy kérdése volt: "Te most rasszista vagy?" erre apuban összedőlt egy kisebb világ és elgondolkodott: vannak még emberek a világon, akik ugyan ilyenek mint ez a nő. Ez az egyetlen akadálya a normális embernek, az ilyenek miatt van az, ami most.
13/L
Szerintem punk. Van pár barátom aki punk nagyon jó fejek lehet velük beszélgetni; megvédenek a nem magyar származású balhés emberektől. A skinheadekről nem sokat hallottam; csak azt; hogy esténként nem menj arra a helyre; mert jönnek a skinheadek balhézni.
14/L
Kézenfekvő: Skinhead, bennük van tartás, tisztesség, becsület, kitartás, büszkeség, hazaszeretet, tudásvágy, igen, ilyen legyen és siknhead!
Egy NS Punk(igen, tarhálós, köcsög alkesz fallosz vagyok, de a gyerekem ne legyen ilyen!!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!