Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi zavarna jobban? Ha a...

Mi zavarna jobban? Ha a kamasz gyereked punk vagy skinhead lenne?

Figyelt kérdés
2010. nov. 5. 20:00
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
A Skinhead nem a nácit jelképezi elsősorban..Ezt csak azért mondom mert egyesek elég jó tévhitben élnek ezt illetően :D Igazából engem egyik sem zavarna a barátom punk az unokabátyám skinhead. ugyhogy gyönyörű családi összetartásunk van. x'D. mondjuk szerintem nem az zavarja a szülőt,hogy a gyereke milyen stílust képvisel, hanem az hogy ő más generáció, neki más világ volt az ő korszakában még ez így NEM létezett.. Ezért zárkóznak el az egész elől.
2010. nov. 12. 19:30
 22/28 anonim válasza:
Egyik haverom skinhead-volt. De már elköltözött a környékről.(a cigányok is) Jo stilusa volt nem volt annyira kirívo... de ha megtudta hogy egy cigány foglalkozott valakivel, Moltov koktéljával ajándékozta meg. Csürt házat rájuk gyujtotta. Senkinek nem lett semmi baja... de annak ellenére nem foglalkoztak vele...(lehet hogy a 9mm kézipisztoly miatt:D) Senkit nem zavart hogy skinhead...csak az őseit...mert nem átlagos...
2010. nov. 18. 21:51
 23/28 anonim ***** válasza:
70%

Én csak kiröhögöm az ilyen skinhead vs. punk embereket. Édesapám "skinhead", van gázpisztolya, bakancsa, és turulos nyaklánca. Vonattal jár és elég jól el tudja dumálni az időt, mint én:D Szóval egyik nap beszélgetett egy hasonló korú emberrel mint ő: Apukán szépen elmagyarázott higgadtan mindent. Nem idióta, beteges összeesküvéselméleteket, hanem a valóságot. És tényleg felébresztett már több embert is. Egy 40es nő viszont kemény dió volt, vagyis..köh..szőke:D(tisztelet az okos szőkéknek) Az egész egyórás bólogatás után egy kérdése volt: "Te most rasszista vagy?" erre apuban összedőlt egy kisebb világ és elgondolkodott: vannak még emberek a világon, akik ugyan ilyenek mint ez a nő. Ez az egyetlen akadálya a normális embernek, az ilyenek miatt van az, ami most.

13/L

2010. nov. 19. 14:44
 24/28 anonim ***** válasza:

Szerintem punk. Van pár barátom aki punk nagyon jó fejek lehet velük beszélgetni; megvédenek a nem magyar származású balhés emberektől. A skinheadekről nem sokat hallottam; csak azt; hogy esténként nem menj arra a helyre; mert jönnek a skinheadek balhézni.

14/L

2010. dec. 22. 21:20
 25/28 anonim ***** válasza:
előző vagyok: vagyis úgy értettem; hogy legyen punk :D
2010. dec. 22. 23:00
 26/28 anonim válasza:
100%
Én Punk vagyok.Nekem soha a büdös életbe nem hiányozna gyerek!
2011. márc. 25. 19:19
 27/28 anonim válasza:
70%

Kézenfekvő: Skinhead, bennük van tartás, tisztesség, becsület, kitartás, büszkeség, hazaszeretet, tudásvágy, igen, ilyen legyen és siknhead!

Egy NS Punk(igen, tarhálós, köcsög alkesz fallosz vagyok, de a gyerekem ne legyen ilyen!!!)

2012. júl. 27. 02:00
 28/28 anonim válasza:
A punk zavarna
júl. 20. 00:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!