Mit csinálnál, hogyha rájönnél, hogy a gyereked pelenka-kedvelő?
Figyelt kérdés
Tehát, hogy vett magának olyan méretű pelenkát ami jó rá, és időnként hordja élvezeti célból.2010. dec. 10. 17:42
1/11 anonim válasza:
Kamasz gyerek? Gondolom...Hát, szerintem ez kicsit beteges. El kellene vele beszélgetned erről, hogy miért csinálja.
2/11 anonim válasza:
hát nagyot néznék az bíztos
de nem hiszem, hogy beleszólnék
3/11 anonim válasza:
Mindenkinek van valami saját kis furcsasága...
5/11 anonim válasza:
:))) Hm... hát először is azt kéne megtudni, hogy poénból csinálja (szóval egy jó viccnek veszi) vagy valami komolyabb dolog áll a háttérben. Nem tudom, hogy pontosan hogy érted azt, hogy " élvezeti célból"...
Én nem is tudom, hogy kérdeznék rá... talán picit viccesen... hogy ne érezze nagyon kényelmetlenül magát... utána puhatolóznék, beszélgetnék vele erről. A beszélgetés során úgyis rájönnék, hogy a gyerekem szimplán dinka és hülyéskedik, vagy valami nem stimmel nála... :)
üdv.
6/11 anonim válasza:
kiröhögném :D
Egyébként nem vagyok anyuka,hál'istennek szóval fogalam nincs mit tennék.
7/11 anonim válasza:
Azt mondanám neki, hogy ez nagyon ciki xDD
8/11 anonim válasza:
Azt mondanám neki:Gyermekem,remélem csak ez az egyetlen bizarr szokásod van,és párkapcsolatban ne nagyon hozakodj elő vele,tartsd meg magadnak ezt a kis titkot.
10/11 anonim válasza:
ha az én gyerekem nagy lene és pelenkában szeretne leni hagynám had hordja be is pelenkáznám ha neki ez jo de azért el beszélgetnék vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!