Hogyan tudnám elfogadni, ha a fiam a punk stilust követi?
Ha csak zene és öltözködés nincs semmi gond.
Jah és adj neki elég pénzt, még mindig jobb ha elissza, mint ha ragasztóra tarhálna.
de örülnék, ha nekem is ilyen édesanyám lenne.:) ő kézzel-lábbal akarja bennem a pankdolgot elfojtani.
nekem van egy 15 éves szintén pank ismerősöm, akit életében nem tiltottak szinte semmitől, eljár néha koncertekre, inni, de vele kisebb korában rengeteget beszélgettek, és tudja, hogy hol az esze, nem csinál nagy hülyeségeket. ellenben azzal, akit nem engednek el sehova, aztán meglép, és oltári nagy baromságokra képes... szóval tök jó, hogy el akarja fogadni a fiát, és nem tiltani.:)
Két büdösnagy pofon és egy hónap szobafogság Fiúk a klubból részekkel fűszerezve megoldja a problémát.
Valamint én az anyuka helyében megvonnám a csúnya punk fiamtól az összes gemkapcsot.
Elfogadni???????
Te nem voltál lázadó??????
Majd kinövi!!!! Ha, meg nem az a saját hülyesége lesz. Vagy rájön magától, vagy egy 0 lesz a társadalomban. De, szerintem hamarabb fog rájönni magától, mi a helyes út.
Én is feketében járkálok, és feketére lakkozom a körmöm. Nem sminkelem magam erősen, nem festem a hajam, nem alkoholizálok, nem cigizek, nem füvezek, még csak nem is járkálok el bulizni vagy bandákba, semmi. Az osztálytársaim szülei viszont sorra tiltják el tőlem a gyermekeiket. Azokat a kis szegényeket, akik egész héten qrvaanyáznak mindenkit, mert nem kapták még meg a heti alkohol-adagjukat...
Innen lehet látni, hogy rengeteg előítélet van a különcökkel szemben. Nem kell ezekre figyelni! Ha nem drogos társaságba keveredik a fiad, akkor úgy fordul, nagyobb biztonságban van, mintha valami "diszkós" bandával lógna. Lehet, hogy akkor szép kis színes ruhákban járkálna, de jobban ki lenne téve az alkoholizálásnak és a drogoknak. A legtöbb feketében járkáló már megtapasztalta, milyen kívülállónak, bántottnak lenni, így segítik egymást, és nem pedig felk*rják a másikat, ha az épp részeg, mert az "olyan poén"... Ez tapasztalat...
Elég sokféle pankot láttam életemben, és személyes tapasztalatom az, hoyg nagymértékben függ a szülő hozzáállásától hogy miylen pank lesz valakiből.Építsetek ki egy bizalmat, támogasd az ő stílusát, hiszen akkor nem akar majd lázadni az anyai szigor ellen. Az hogy mennyire drogosok a pankok meg... hát füvezni lehet hogy füveznek. nem feltétlen, de az valóban előfordul. ellenben valaki nézett már egy diszkós zsebébe mélyen? na ők nem füvescigit szívogatnak, hanem bedoban pár szem ekit, egy-két csík speed is lecsúszik, akármi. Amik egy kicsit veszélyesebbek. A kannásbortól meg másnapos lesz, és kipiheni. nem mondom hogy jó dolog, de még mindig inkább...
Én is voltam pank, és nem züllöttem el, édesanyám mellettem volt. aranyosan, kézségesen beállította a párom taraját koncert előtt míg én hatalmas beleéléssel szaggattam a harisnyámat :) Nyugodtan fogadd el hoy ilyen, csak figyelj rá nagyon ne hagyd elkallódni. a pankok nagyon összetartóak, és csak akkor vadulnak be ha van mi ellen lázadni.
Bárcsak több ilyen rendes szülő lenne...
Anyám teljes mértékben utálja a stilusomat. A bakancsomat nem merem az előszobában hagyni mert eltünteti. A ruháimhoz ugy nyul hozzá mintha leprás lennék és a ruháim fertőzőek lennének. Állandóan beszólogat nekem, mondja hogy már megint hogy nézik ki stb... Ráadásul hugomnak folyton mondogatja, hogy nézd meg milyen hülyén néz ki ugye te nem leszel ilyen meg ilyesmik...
Szóval picit elegem van belőle. Nem enged sehova, eltilt a barátaimtól és bezárja az ajtót hogy ne tudjak kimenni+elveszi a kulcsaimat.
Ez azért durva!
Mármint amit az előttem lévő irt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!