Mi a megoldás ebben a helyzetben?
Nézd te "egyetemista(!)"! Az teljesen irreleváns, hogy én miket csináltam! Ha jófiú voltam, akkor is f@szság, ha rossz voltam, akkor is f@szság volt amit a kölök művelt a haverjaival. És az is, amit te csináltál.
Egyetemre meg nem tudom hogyan vettek fel téged alapszintű olvasási ismeretek nélkül! Milyen funkcionális analfabéta vagy, hogy azt hiszed, elárulta a haverja? ("A haverodat meg hagyd a fenébe, aki így elárul, hogy a saját bőrét mentse, az egy gerinctelen, gyáva alak.") A haverja pont magára akarta vállalni a dolgot, de a tanár nem hitte el! (ő azt mondta hogy: "csak én voltam a bűnös") Úristen, milyen egyetem süllyedt oda, hogy ilyen funkcionális analfabétákat is felvett?!?
Na neked aztán tényleg megérte billentyűzetet koptatnod!
Figyelj egyetemista! Örülök, hogy ilyen könnyű téged szórakoztatni! Kb. az 1 hónapos fiam van így ezzel. Elég ránézni, és már vigyorog. Ő szépen fejlődik, azért majd ezt kinövi, ha neked nem is sikerült.
Tudod ott kezdődik az egész, hogy az első (hozzám intézett) reakciód alkalmával kellett volna csak egy arasznyival feljebb olvasnod, mint ahova írtál. Ezt találtad volna (többek között):
"Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre! Mások válaszáról a véleményed a lefelé és felfelé mutató nyilak segítségével (azaz a válasz értékelésével) közölheted!"
NEM várok választ! Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!