Ti elengednétek 15 éves fiatokat?
Figyelt kérdés
Sziasztok, az a helyzet, hogy édesanyám nem igazán szeretne elengedni, és szívesen meghallgatnám a véleményeteket, hogy Ti mit mondanátok. Persze nem valami durva metál koncertről lenne szó, hanem egy Ivan & The Parazol koncertől, amire egy úgyszint 15 éves barátommal mennék. Mindketten megbízható, 9.-esek vagyunk egy gimnátiumban, stabil 4,5-ös átlaggal. Ti mit mondotok?2015. ápr. 2. 22:08
11/18 anonim válasza:
igen elengednélek, de én is mennék veled. Vagyis persze nem melletted állnék, de s koncert végén várnálak a kapuban és utána nyomás haza.
12/18 anonim válasza:
Voltam én több Ivan & The Parazol koncerten, van ott elég füves arc. Én ettől függetlenül elengedném, de nem a legcukibb banda aki ivan koncertekre jár...
13/18 anonim válasza:
Mennék veled, én is bírom őket :D
Amúgy simán mehetnél.
Mi az, hogy nem engednek be 18 alatt? Kb 6 éves koromban kezdtem koncertekre járni szüleimmel :D
14/18 anonim válasza:
én elengednélek, ha tudnám, hova mész és kivel, meg megmondod, kb. mikor érsz Haza. de ha a bizalmamat egyszer eljátszanád, utána már másabb lenne a helyzet. most vagy fiatal, járj bulizni, ismerkedni
15/18 anonim válasza:
mi az,hogy nem a legcukibb banda,aki Iván koncertekre Jár? :D Ez nevetséges,semmi durva arc nincs ott,én 3 koncerten voltam már,mind a három külön városban volt,de mindegyiken a rajongó,sikítozó lányok voltak nagyobb számban,füveseket nem nagyon láttam. Én nem vagyok sokkal idősebb a kérdezőnél (17 éves vagyok),de 15 évesen inkább el sem mentem volna,ha anyám is jött volna velem. Pont 15 voltam az első Iván koncertemen,az anyukám minden gond nélkül elengedett,annak ellenére,hogy ő még viszonylag konzervatívnak és szigorúnak számít.
16/18 anonim válasza:
engem elengedtek, bár én mindjárt 17 leszek, és lány vagyok... azzal a feltétellel, hogy hazaérve nem a WC-t fogom ölelgetni :D
17/18 anonim válasza:
Én elengednélek. Nekem is van gyerekem.
18/18 anonim válasza:
Én is megyek, ha gondolod szívesen elkísérlek titeket, 25 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!