Ti elengednétek a fiatokat?
15 éves fiú vagyok, és érdekelne a "gyakorizó" felnőttek véleménye.
Ti elengednétek a fiatokat baráti társasággal: -Punnany Massif koncertre
-Zöld Pardon-ba (zöld kártyás rendszer)
Amit rólam tudni kell: A tanulmányi eredményeim jók, felvettek egy elég erős iskolába, tehát arról szó sincs, hogy "nem teljesítek".
A baráti társaság főleg fiúkból, és 2-3 lányból áll. A fiúk (akárcsak én) sose voltak azok a kimondott "jó gyerekek", de tudják hol a határ, ha fogyasztottak is alkoholt, sose kerültek miatta bajba, nem lettek rosszul, nem őrjöngtek. A lányok nem "szabad szelleműek", nem áll fenn annak a veszélye, hogy épp ilyen helyen kezdik el élni nemi életüket.
A társaság már bulizott együtt, tanári felügyelet alatt, (csak épp tanár nem volt a közelben...)szerintem tudunk vigyázni egymásra, és mértékkel iszunk.
Szerintetek?
Nem vagyok szülő, de az osztálytársamat elengették punnany-ra, igaz nem a zöld pardonba.:) Ő is 15, csak lány.
Én szerintem elengednélek, HA nem végződne nagyon későn.(Ami ugye egy koncertnél megeshet!:))
Ez természetes, egyszer nem vettem fel a telefont, akkor is 3 hétig hallgattam hogy megbízhatatlan vagyok. Tanultam a hibámból. :)
Igen, de feltételekkel.
1. Telefonon el lehessen érni
2. Tudjam hol van és meddig
3. Ne legyen seggrészeg a végére
4 A banda maradjon együtt végig.
33\F
Ez nehéz kérdés,minden szülő más és más!
Én nem vagyok biztos benne hogy elengedném,de azzal sem teszek túl jót.
Sajnos mindkettőnek van rossz oldala!
15 évesen nincs olyan,hogy mértékkel iszol,15 évesen ne igyál,max ünnepekkor egy fél pohár pezsgőt vagy bort,15 éves ne igyon alkoholt.
Amúgy ha megbízható vagy,tudom,elérhető vagy,nem iszol,engedélyt kérsz elmehetsz-e tudom,hogy hova mész meddig és esetleg érted megyek akkor lehet róla szó,persze fiú esetében 15 éves lányt nem engednék el ilyen feltételek mellett sem.
Punnany-ra? A szüleid helyében mennék veled :DDD
Amúgy ez több dologtól függ, nyilván ha a szomszéd városban lesz, könnyen elengednek, ha 200 km-re akkor nem biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!