Elengednétek 17 éves fiatokat a Balatonra a barátaival?
Figyelt kérdés
kb. 10-15 ember, fiúk-lányok és 4-5 napról lenne szó2012. márc. 18. 20:22
1/31 anonim válasza:
Igen, de előtte ellenőrizném, visze-e magával elég kotont.
2/31 anonim válasza:
elso.XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD KERESZTBE FOSTAM MAGAM A ROHOGESTOL.XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
3/31 anonim válasza:
persze.17 éves! az enyémek mentek 16 évesen is a nyaralónkba 20 baráttal
4/31 anonim válasza:
17 évesen már nem olyan gyerek, simán, ha meg van a bizalom:)
5/31 anonim válasza:
17 éves, ráadásul fiú, igen, elengedném. Persze csak ha tudnám róla, hogy tud magára vigyázni, azaz nem támad kedve részegen az autóúton rohangálni.
6/31 anonim válasza:
17 évesen én is voltam 1 hetet Szegeden szülők nélkül. A világon semmi sem volt, simán ment minden.
35/N
7/31 anonim válasza:
Elengedném, de azért napi egy telefont eresszen meg, neki se nagy fáradság, és én is nyugodt(abb) lennék.
9/31 anonim válasza:
Húú,milyen orgiák lesznek ott,gumit vigyen nehogy tinimamiság legyen belőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!