Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elengednétek 17 éves fiatokat...

Elengednétek 17 éves fiatokat a Balatonra a barátaival?

Figyelt kérdés
kb. 10-15 ember, fiúk-lányok és 4-5 napról lenne szó
2012. márc. 18. 20:22
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
0%

én akkor sem engedném el ha tetszik neki hanem engem se engednek el és megértem őket és nem hisztizek és ordibálok velük ha meg ha menni akar akkor többet ne jöjjön vissza ennyi

az a lány vagyok aki 17 éves és határozottan akkor sem!!!!

2012. máj. 21. 21:44
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 17 éves lány, te tipikusan az a szülő leszel, aki a saját gyerekén áll bosszút azért, mert neki valamit a szülei nem engedtek meg, azon az elven, hogy "nehogy már neki jobb legyen, mint nekem". Gratulálok. Gondolom te is szívesen mennél ilyen helyre, de a szüleid nemet mondtak, ezért nyilván más se menjen.
2012. máj. 21. 21:49
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

attól is függ, milyenek a barátai. ismered a barátait?

de ha el akar menni, akkor nyilván megbízik bennük ő is. 17 évesen menjen, már nem annyira gyerek!

2012. máj. 22. 23:34
 24/31 anonim ***** válasza:
el
2012. máj. 23. 00:00
 25/31 anonim ***** válasza:
0%
nem leszek tipikus az a szülő hanem tudom hogy hol a határ. és tudom mit szabad és mit nem. 17 évesen még ne járkáljon Balatonra inni a barátaival amúgy meg engem is elengednek, de csak bulizni és legkésőbb éjfélre haza kell érnem ja és a buli pénzt nekem kell állni nem ők fizetik. én tudom milyen szülő leszek apumék se ellenem vannak hanem féltenek remélem hallottad már ezt a szót hogy féltés meg bíznak bennem és szeretnek de ott a szülői féltés és örülök neki hogy megvédenek és szeretnek és elmondhatok nekik mindent bármi van na ennyi nem kell leminősíteni senkit se engem se a szüleimet...
2012. máj. 27. 11:37
 26/31 anonim ***** válasza:

utolsó

ahhoz képest, hogy egy 17 éves lány vagy, érthetetlen az írásod. 17 éves a srác. felnőtt. ha megbíznak benne, akkor elengedhetik nyugodtan.

"17 évesen még ne járkáljon Balatonra inni a barátaival amúgy meg engem is elengednek, de csak bulizni"

tehát te a bulikban szoktad s.ggrészegre inni magad. ő meg ugyanezt a Balatonon a haverjaival akarja megtenni. mi a problémád?

2012. máj. 27. 14:56
 27/31 anonim ***** válasza:
0%
mondjuk hogy nem iszom alkoholt ugyanis beteg vagyok és nem szabad se cigiznem se semmi. ám meg én akkor is félteném túl messze lenne tőlem mi van ha baja esik amíg 18 év alatt van én vagyok felelős érte senki más nekem kell megóvnom szeretnem és stb... mi van ha segg részegre le issza magát és a haverjai meg ott hagyják a fenébe. ha a 18-at betölti onnantól kezdve azt csinál amit akar és kész addig nem! téma számomra lezárva
2012. máj. 27. 22:46
 28/31 anonim ***** válasza:

18 évesen otthagyhatják a haverjai részegen, 17 évesen nem?

Mondjuk szerintem amelyik fiatalnak van egy csepp esze (és ezt jobb esetben a szülő tudja a gyerekéről), az ennyi idősen már nem egy csecsemő szintjén van, és a szintén legalább egy csepp ésszel megáldott fiatalok olyan baráti társasággal mennek ilyen helyre, akik ezt amúgy sem tennék meg (ja, és jobb esetben a szülő ezt úgyszintén tudja, mert ismeri a gyereke barátait).

2012. máj. 27. 23:12
 29/31 anonim ***** válasza:

17 éves lánynak:

akkor ezentúl te se járj bulizni. mert mi van akkor, ha eltöröd a lábad, és a haverjaid poénból kidobnak az ablakon, mondván ez mekkora poén? a szüleid lesznek a felelősek érted. hogy engedheted meg magadnak ezt a kockázatot?

2012. máj. 28. 12:03
 30/31 anonim ***** válasza:
0%
nem értitek és kész. 17 évesen még k.rvára gyerek nem kell itt pattogni
2012. máj. 28. 13:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!