Szülők, elengednétek a 17 éves fiatokat egy 80 km-re lévő városba, hogy találkozzon az internetes haverjával?
Nem a buszozással van a baj, hanem hogy egy vadidegennel találkozik.
Én nem engedném, de felajánlanám hogy jöjjön az ismerőse hozzánk.
Én lány vagyok, 17 éves, és anyukám elengedett, amikor először találkoztam az internetes lány ismerősömmel!
Facebookon tartottuk már fél éve a kapcsolatot, és ott láttam, hogy nem kamu a profilja, úgyhogy nem volt semmi gond. :)
17 éves, ne szórakozz már! 1 év, és már legálisan vásárolhat alkoholt, semmit se tilthatsz meg neki, nagykorú lesz. 1 év alatt gondolod sokat fog változni?
Szerintem egy 17 éves fiú már megtudja ítélni, kivel szabad, és kivel nem barátkozni.
"ért a buszozáshoz"
Szakadtam! :)
Miért ne?
Csatlakozom ahhoz, aki szerint mindjárt nagykorú.
18 évesen amikor első éves egyetemista voltam az egész őszi szünetet egy olyan ismerősnél töltöttem Győrben, akivel még 12 éves korunkban leveleztünk (postán!:D), aztán előtte pár héttel egy közösségi oldalon "megtaláltuk" egymást.
Semmi bajom nem lett. Pedig nagy különbség nem volt a 18 éves és 17 éves önmagam között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!